תקשורת ומדיה
ינון מגל: "זה אבוד, אין תרופה למחלה"
ינון מגל תקף את אייל נווה, ממייסדי "אחים לנשק", לאחר שמתח ביקורת חריפה על התנהלות ראש הממשלה: "מי פגע בצבא? אתה אייל נווה, אתה פירקת את הצבא". בהמשך, שדרן הרדיו תקף את מתנגדי הממשלה: "אפילו ה-7 באוקטובר לא העיר אתכם"

ינון מגל, שדרן הרדיו ומגיש תוכנית הטלוויזיה "הפטריוטים" בערוץ 14, מרבה למתוח ביקורת על מתנגדי הממשלה והעומד בראשה, רה"מ בנימין נתניהו. במהלך שיח עם בן כספית בתוכנית האקטואליה ברדיו 103FM, תקף ינון מגל את מחנה השמאל ואת אייל נווה, ממייסדי ארגון "אחים לנשק".
בדבריו, התייחס מגל למחאות שנערכו ברחבי ישראל נגד הרפורמה המשפטית, אותה קידם שר המשפטים יריב לוין. באותן הפגנות, הצהירו פעילים מארגון "אחים לנשק" כי הם יסרבו לשרת בצבא כאות התנגדות לקידום ומימוש הרפורמה המשפטית.
"אין לכם מידה של ביקורת? לא סבלנו מספיק מהאירוע של מה שקרה פה לפני האסון? עם השנאה שלכם, עם התיעוב שלכם, עם פירוק הצבא, עם הפגיעה ביהודים ביום הכיפורים ובשמחת תורה ובכל האירוע. לא היה לנו מספיק?", אמר ינון מגל.
בהמשך דבריו, התייחס שדרן הרדיו לדבריו של אייל נווה, ממייסדי ארגון "אחים לנשק". בהקלטה שנשמעה במהלך תוכנית הרדיו, נווה מתח ביקורת חריפה על התנהלות ראש הממשלה ואמר: "ביבי מה עשית לצבא? צה"ל מפורק, הכשירות נפגעת, אויבנו מרימים ראש".
בתגובה לכך, מיהר ינון מגל לתקוף את מייסד "אחים לנשק" ואמר: צה"ל מפורק, הכשירות נפגעת, מי פגע בצבא? מה זה ביבי תראה מה עשית? מי פגע בצבא? מי פירק אותו? אתה אייל נווה, אתה פירקת את הצבא".
מגל פנה לעיתונאי בן כספית ועקץ את מחנה השמאל, עימו הוא מזדהה מבחינה פוליטית: "אתה יודע מה נורא? שאפילו ה-7 באוקטובר לא העיר אתכם. זה אבוד, אין תרופה, אין תרופה למחלה. זה דבר נורא, אני פשוט לא האמנתי שאני רואה את הדבר הזה, זה ממש דבר מתועב. זה דברים שלא יעשו. זה לא אנושי. כשאנחנו העברנו ביקורת על הרמטכ"ל, כולכם צעקתם, איך אתם עושים את זה בזמן מלחמה?".
בהמשך, התייחס מגל לביקורת החריפה שמועברת על ראש הממשלה בנוגע למצבם המחפיר של שלושת החטופים אשר שוחררו בשבוע שעבר. "ביבי אשם שהם מוזלמנים? לא הבנתי? אם הוא היה פה בארץ הוא היה משפיע באיזשהו אופן? הוא היה משחרר אותם אחרת? הם היו נראים יותר טוב? למה אתם עושים את זה? תתאפקו".
למה אתם עושים את זה? pic.twitter.com/WyPxyO3G4O
— ינון מגל (@YinonMagal) February 10, 2025
בהמשך, התייחס מגל לביקורת החריפה שמועברת על ראש הממשלה בנוגע למצבם המחפיר של שלושת החטופים אשר שוחררו בשבוע שעבר. "ביבי אשם שהם מוזלמנים? לא הבנתי? אם הוא היה פה בארץ הוא היה משפיע באיזשהו אופן? הוא היה משחרר אותם אחרת? הם היו נראים יותר טוב? למה אתם עושים את זה? תתאפקו".
עוד ב-
בתום דבריו, תקף מגל את הפילנתרופית והמיליארדרית מרים אדלסון: "פתאום מרים אדלסון טסה לשכנע אותו. עזוב את זה שפתאום נראה לכם סביר שבעל המאה הוא בעל הדעה שהמיליארדרית היא תקבע את המדיניות של ארצות הברית. זה נראה לכם סבבה. פתאום הכל בכיף. תחשוב שאיזה איש עסקים היה משפיע על נתניהו והיה אומר לו מה לעשות? מה הייתם עושים?".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.מגל צודק. בכל מילה. נווה לכלא. (ל"ת)מירה 02/2025/11הגב לתגובה זו0 0סגור