בארץ
יאיר גולן: "נתניהו הכריז מלחמה על מדינת ישראל"
יו"ר הדמוקרטים זעם על ראש הממשלה, אחרי שהאחרון החליט לפטר את ראש השב"כ, רונן בר: " ניסיון נואש של נאשם בפלילים להיפטר ממי שנאמן לישראל ושחוקר אותו על עבירות חמורות ואפלות ולא מוכן לטייח"

לשכת ראש הממשלה הודיעה היום (ראשון) כי ראש הממשלה בנימין נתניהו החליט לפטר את ראש השב"כ רונן בר. עוד הוסיפו כי הכוונה להביא לכנסת הצעה לסיום תפקידו עוד השבוע.
נציין כי הפגישה מתבצעת לאחר ראיון של ראש השב"כ לשעבר נדב ארגמן ליונית לוי במהדורה המרכזית של חדשות 12, שלאחריו ראש הממשלה בנימין נתניהו הצהיר כי "ראש השב"כ רונן בר סוחט אותי באיומים".
יו״ר הדמוקרטים, אלוף (מיל׳) יאיר גולן, השיב בזעם להחלטה של נתניהו כשכתב: "נתניהו הכריז מלחמה על מדינת ישראל. פיטוריו של ראש השב”כ הם ניסיון נואש של נאשם בפלילים להיפטר ממי שנאמן לישראל ושחוקר את נתניהו ואת סביבתו הקרובה על עבירות חמורות ואפלות ולא מוכן לטייח".
עוד ב-
עוד הוסיף יאיר גולן: "ככל שהחקירות סביבו מסתעפות וחושפות קשרים בעייתיים, כך נתניהו נכנס להיסטריה, משסה, מפטר, מאיים, ומנסה לחסל את שומרי הסף. פיטורי ראש השב”כ לא יעברו כאילו לא אירע דבר. תהיה התנגדות אדירה, אנחנו נילחם בעוצמה ולא ניתן לנתניהו להפוך את מדינת ישראל לדיקטטורה של אדם מושחת ובזוי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.איש רשעציפי 03/2025/16הגב לתגובה זו0 0אתה זה שעושה מלחמה פנימית לא ניתן לך.סגור
-
2.יאיר גולן...א 03/2025/16הגב לתגובה זו0 0אתה יצאת למלחמה נגד אזרחי ישראל אתה הבאת עלינו אסון נוראי אתה אשם אתה בושה מאחל לך לילות ללא שינה, חרדה,צער ....על מה שגרמת אתה וחבריך למליוני אזרחיםסגור
-
1.יאיר אתה הכרזת מלחמה על השכל שלך. (ל"ת)יהודה קפלן 03/2025/16הגב לתגובה זו0 0סגור