בארץ
"יש לי קבלות": ההכרזה הדרמטית של ליברמן
יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן אמר היום בראיון כי יתמודד לראשות הממשלה, והוסיף כי הוא היחידי שהזהיר מה"קונספציה שהובילה ל - 7 באוקטובר"

על רקע המחלוקת במדינה והאיומים הביטחוניים הלא נגמרים, יו"ר מפלגת ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן, הכריז היום (ראשון) כי יתמודד על ראשות הממשלה. בראיון ל - 103FM אמר בנוגע לאפשרות שגדי אייזנקוט יעמוד בראש גוש האופוזיציה כי, "אני מאוד מעריך את גדי איזנקוט אבל אנחנו שונים לגמרי גם בתפיסה המדינית-ביטחונית וגם בחברתית, בטח ובטח גם עם לפיד ועם בני גנץ, אני מתכוון להתמודד לראשות הממשלה".
ליברמן הוסיף כי, "כולם עם תפיסת עולם שונה לחלוטין ולכן אתמודד על תפיסת העולם שלי, על דרכי. יש לי משנה סדורה. יש לי קבלות גם בתחום הביטחוני והכלכלי". ליברמן הדגיש כי, "היחידי שהזהיר לא בדיעבד, אלא בזמן אמת, מהקונספציה, מכל מה שקרה ב־7 באוקטובר".
בנוגע לעסקת חטופים פוטנציאלית אמר ליברמן: "אנחנו צריכים להחזיר את כולם, זו ההתחייבות שלנו מבחינה ערכית וביטחונית. ברגע שנתניהו סוגר את העסקה אין לו ממשלה. מבחינתו זה נושא שבזכותו הקואליציה תהיה רגועה. אני חושב שלפי מה שאנחנו שומעים מהשורדים, כל יום שהם נמצאים שם הם בסכנת חיים". בנוגע לאיום מצד איראן ליברמן אמר: "אנחנו חייבים לעצור את הגרעין האיראני. האם ישראל יכולה להתקיים בצל נשק גרעיני איראני? יש מספר תשובות, התשובה שלי היא לא."
עוד ב-
ליברמן טען כי, "כל בר דעת מבין שסדר העדיפויות במדינת ישראל הוא קודם כל להחזיר את החטופים. דפוס ההתנהלות של נתניהו זה למשוך זמן. כרגע הוא מושך זמן. מבחינתו יש תוך שבוע-שבועיים תקציב והוא רוצה לעבור את זה. הוא לא יכול לזוז בלי האמריקנים, הוא מסתכל עליהם כל הזמן ומנסה ליישר את הקו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.לא קונהמוטי 03/2025/16הגב לתגובה זו0 0מר ליברמן נח לך לבלבל את המח מבחוץ .חוץ מהעלאת החד פעמי מה עשית עד עכשיו ברררררררר ברהסגור