משפט
קנס בגובה 730 שקל: זו העבירה שמסכנת בגדול
נתפסו על חם: שלושה צעירים הפיצו מודעות מסיתות – ונעצרו. כמו כן, לחובתם נרשמו קנסות על סך 730 שקל כל אחד בגין הדבקת מודעות במרחב הציבורי ללא היתר

נתפסו על חם ונעצרו. במהלך סיור שגרתי שקיימו הלילה פקח אגף האכיפה העירוני ושוטר ממשטרת חיפה, זיהו השניים שלושה צעירים ברחוב שיבת ציון, כשהם עוטים על פניהם מסיכות קורונה. לאחר שנשאלו על מעשיהם, התקשו השלושה לספק תשובות מספקות.
בדיקה שנערכה בתיק שנשאו עימם העלתה כי הם עסקו בתליית מודעות המכילות מסרים מסיתים ותומכי טרור. בנוסף, במהלך סריקה באזור, נמצאו מספר מודעות דומות שכבר נתלו על קירות ברחוב.
השלושה עוכבו במקום, ולחובתם נרשמו קנסות על סך 730 שקל כל אחד בגין הדבקת מודעות במרחב הציבורי ללא היתר. לאחר מכן הועברו הצעירים לתחנת המשטרה להמשך חקירתם.
במקביל ,במסגרת המאבק של משטרת ישראל בפשיעה החקלאית בישראל על כל גווניה, פועלת כעת המשטרה לסיכול פשיעה ולאכיפת החוק, תוך השקעת מאמצים ומשאבים רבים.

עוד ב-
בתוך כך ובהתאם להסמכה בתקנות העבירות המנהליות (קנס מנהלי כניסה לשטח חקלאי) אשר פורסמו לאחרונה, מעתה שוטרי מג"ב יחלו לרשום דו״חות קנס לחשודים, שיכנסו לשטחים חקלאים ברגל, רכובים על גבי בעל חיים או בכלי רכב. גובה הקנסות- אלפי ש"ח.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה