אוכל
מביך כמה שזה קל: עוף עם ירקות שורש בתנור
המתכון של קורין גדעון למנת עוף בתנור פשוט מושלם לשישי וגם לכל יום אחר שבא לכם להתפנק באוכל טעים, בלי לעבוד קשה

קורין גדעון סוגרת לכם פינה לשישי בצהריים, ובכלל - לכל יום שאין לכם כח לעבוד יותר מדי אבל בא לכם מנה מזינה, טעימה ומנחמת. את מנת העוף הזאת מכינים בחמש דקות עבודה. רק מערבבים את כל החומרים ביחד וישר לתנור.
עוד ב-
מצרכים:
2 בטטות
1 בצל גדול
5 תפוחי אדמה
3 כרעיים מחולקות
3 שיני שום
רסק עגבניות קטן
3 כפות שמן זית
2 כפות סילאן טבעי
רבע כוס סויה
כפית גדושה פפריקה אדומה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות
חותכים גס את כל הירקות ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את שאר המרכיבים: עוף, שום כתוש, רסק, שמן זית, סילאן, סויה, פפריקה ופלפל. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית רחבה, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור.
אחרי שעה ורבע מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד כרבע שעה, להשחמה יפה.
2 בטטות
1 בצל גדול
5 תפוחי אדמה
3 כרעיים מחולקות
3 שיני שום
רסק עגבניות קטן
3 כפות שמן זית
2 כפות סילאן טבעי
רבע כוס סויה
כפית גדושה פפריקה אדומה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
Watch on TikTok
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות
חותכים גס את כל הירקות ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את שאר המרכיבים: עוף, שום כתוש, רסק, שמן זית, סילאן, סויה, פפריקה ופלפל. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית רחבה, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור.
אחרי שעה ורבע מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד כרבע שעה, להשחמה יפה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה