אוכל
מירן בוזגלו מציגה: קרפ טעים ובריא שאי אפשר להפסיק להכין
מירן בוזגלו מקדמת תכנית לאורח חיים בריא שמשלב ספורט עם תזונה מאוזנת והיא פינקה את העוקבות שלה במתכון קליל לקרפ טעים ולא מושחת בכלל

אם בא לכם נשנוש טעים אבל לא עתיר קלוריות למירן בוזגלו יש את הפתרון המושלם עבורכם. כמה דקות עבודה ויש לכם קרפים טעימים ומנחמים - שגם מבוגרים וגם ילדים לא יפסיקו לזלול.
אופן ההכנה (10-12 קרפים):
בקערה מערבבים את כל המרכיבים -
2 ביצים
כף סילאן
3 כפות מים
חצי כוס חלב (איזה שאוהבים)
1 כוס קמח כוסמין (כוס מלאה עד הסוף)
לערבב טוב
להוסיף כף שמן קוקוס או שמן זית
ועוד חצי כוס חלב
לערבב היטב עם מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה.
לחמם מחבת טפלון ובעזרת מצקת יוצקים על המחבת,
לחכות כמה שניות ולהפוך.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים -
2 ביצים
כף סילאן
3 כפות מים
חצי כוס חלב (איזה שאוהבים)
1 כוס קמח כוסמין (כוס מלאה עד הסוף)
לערבב טוב
להוסיף כף שמן קוקוס או שמן זית
ועוד חצי כוס חלב
לערבב היטב עם מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה.
לחמם מחבת טפלון ובעזרת מצקת יוצקים על המחבת,
לחכות כמה שניות ולהפוך.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה