אוכל
לא תפסיקו לזלול: 5 מקומות שהם מאסט בדיזינגוף סנטר
ממשולשי אוניגירי שכבשו את הטיקטוק ועד לקוסקוס בעבודת יד וקרמשניט שהגיע מניו יורק. חמש מקומות שכל חובב אוכל חייב להכיר בדיזינגוף סנטר, וכן - יש גם אופציה לטבעוניים
.jpeg)
מי מאיתנו לא הסתבך פעם בדינזינגוף סנטר? אפילו תל אביבים מנוסיםלא מוצאים לעיתים את עצמם בתוך המבוך הזה שנקרא קניון. אבל, אם כבר הלכתם לאיבוד, לא תעצרו לאכול משהו? אספנו לכם חמישה מקומות שאתם חייבים לעצור ולזלול בהם. ברשימה הזאת תמצאו מקומות קלאסיים לצד מקומות שרק יודעי דבר וחובבי אוכל מכירים.
גולדי ועדי - אוכל ביתי
העסק פעיל בדיזנגוף סנטר מעל ל-20 שנים ומציע אוכל ביתי אמיתי, מחומרי גלם מעולים. עדי אחראי בלעדי על רכישת חומרי הגלם ובישול האוכל, עם מלא ידע ואהבה לתחום. מדי יום המסעדה מציעה אוכל טרי ובריא, שעושה שמח בלב.
העסק פעיל בדיזנגוף סנטר מעל ל-20 שנים ומציע אוכל ביתי אמיתי, מחומרי גלם מעולים. עדי אחראי בלעדי על רכישת חומרי הגלם ובישול האוכל, עם מלא ידע ואהבה לתחום. מדי יום המסעדה מציעה אוכל טרי ובריא, שעושה שמח בלב.
מנות הדגל: קוסקוס עדין בעבודת יד, שניצל עוף פריך, תבשיל גולאש, מבחר מרקים. בסופי שבוע מבחר של ממולאים, חמין טבעוני או בשרי והלביבות המפורסמות בכל הטעמים.
בניין B, רחבה תחתונה קומה מינוס 1. שעות פעילות: ימים א-ד 12:00-17:30, ימי חמישי 10:00-18:00, ימי שישי 10:00-14:30.
.jpeg)
אוכל טרי שעושה שמח בלב, "גולדי ועדי", צילום באדיבות יחסי ציבור
קפה קירש (Kirsh bakery & patisserie)
הקפה נפתח בסנטר בסוף 2024 והפך למגנט עבור חובבי המאפים האיכותיים. בקירש תמצאו מאפים טריים, מלוחים ומתוקים, עוגות ייחודיות וקפה משובח באווירה נעימה ומשפחתית. המקום מוכר הודות לשילוב של טעמים קלאסיים לצד יצירתיות מודרנית. מה שהופך את העסק לייחודי הוא העובדה שהמאפייה הוקמה ונפתחה לראשונה בניו יורק. אבל, בעקבות הקורונה דן בעל העסק החליט לחזור לארץ וככה המאפייה התמקמה בסנטר.
הקפה נפתח בסנטר בסוף 2024 והפך למגנט עבור חובבי המאפים האיכותיים. בקירש תמצאו מאפים טריים, מלוחים ומתוקים, עוגות ייחודיות וקפה משובח באווירה נעימה ומשפחתית. המקום מוכר הודות לשילוב של טעמים קלאסיים לצד יצירתיות מודרנית. מה שהופך את העסק לייחודי הוא העובדה שהמאפייה הוקמה ונפתחה לראשונה בניו יורק. אבל, בעקבות הקורונה דן בעל העסק החליט לחזור לארץ וככה המאפייה התמקמה בסנטר.
מנת הדגל המתוקה היא הקרמשניט המפורסם שאסור להחמיץ, ואם בא לכם דווקא מלוח, המקום מתגאה במאפה התרד והגבינות שלו, והוא לגמרי מצדיק את העמידה בתור.
בניין B קומה -1 הכיכר. שעות הפעילות: יום ראשון-חמישי 8:00-20:00, יום שישי 7:00-14:00, המקום כשר ולכן סגור בשבת.
.jpeg)
המאפייה שבאה מניו יורק, "קפה קירש", צילום באדיבות יחסי ציבור
אוישיי (Oishii)
ב"אוישיי" ("טעים" ביפנית) תמצאו חטיפים, שתייה, גלידה ותבשילי אינסטנט מהמזרח הרחוק, בעיקר מדרום קוריאה, יפן וסין. כל מי שמחשיב עצמו כפודי, הרפתקן או חובב טעמי המזרח-הרחוק מבקר בחנות הייחודית הזו, שמביאה לישראל חטיפים טעימים ומיוחדים שאי אפשר למצוא באף מקום אחר. מומלץ לנסות את עוגיות המאצ'ה ולדגום מהמבחר הענק של הראמנים הכיפיים, שהפכו לשם דבר בקרב חובבי האוכל וכבשו את הטיקטוק בסערה.
ב"אוישיי" ("טעים" ביפנית) תמצאו חטיפים, שתייה, גלידה ותבשילי אינסטנט מהמזרח הרחוק, בעיקר מדרום קוריאה, יפן וסין. כל מי שמחשיב עצמו כפודי, הרפתקן או חובב טעמי המזרח-הרחוק מבקר בחנות הייחודית הזו, שמביאה לישראל חטיפים טעימים ומיוחדים שאי אפשר למצוא באף מקום אחר. מומלץ לנסות את עוגיות המאצ'ה ולדגום מהמבחר הענק של הראמנים הכיפיים, שהפכו לשם דבר בקרב חובבי האוכל וכבשו את הטיקטוק בסערה.
בניין B קומה ראשונה, בין החנות רובוטיקה לחנות של Bose. שעות הפעילות: א'-ה' מ10:00 עד 20:30, ו' מ09:30 עד 15:30.

"אוישיי", המקום שלכם לחוות את המזרח ואת הטרנדים בטיקטוק, צילום באדיבות יחסי ציבור
הלוחש לסירים:
העסק, שהתחיל כדוכן מזון בשוק האוכל הוותיק של הסנטר כבר לפני כעשור, מרחיב את פעילותו והופך למסעדה קבועה שפועלת בכל השבוע. כל המזון הנמכר במסעדה טרי ועל טהרת הערכים הבריאותיים והטבעוניים, עם שפע של סלטים על בסיס קטניות, ירקות ודגנים.
העסק, שהתחיל כדוכן מזון בשוק האוכל הוותיק של הסנטר כבר לפני כעשור, מרחיב את פעילותו והופך למסעדה קבועה שפועלת בכל השבוע. כל המזון הנמכר במסעדה טרי ועל טהרת הערכים הבריאותיים והטבעוניים, עם שפע של סלטים על בסיס קטניות, ירקות ודגנים.
למסעדה מספר מנות דגל: אטריות סובה בחמאת שקדים, ספגטי במבה וסלט תפוח אדמה ממכר.
בנין b קומה 1-, בימים א'-ג' בין השעות 12:00-18:00בתקופת ההרצה. ביתר הימים מתמצאו את הלוחש לסירים בדוכן בשוק האוכל של הסנטר, שפועל בימים ד'-ה' בין השעות 12:00-20:00 ובימי שישי בין 10:00-15:00

מקום מושלם לטבעונים, "הלוחש לסירים", תמונה באדיבות יחסי ציבור
מעדניית דני:
דלי-קלאסית שפועלת בסנטר מ-1982 ומציעה מדי יום כריכים טריים עם נקניקים מיוחדים (תוצרת חוץ ומקומית כאחד), שילובים של גאודה ושינקן, סלמי וגאודה, גבינות צרפתיות. במעדנייה הותיקה תמצאו גם ממרחים ורטבים ייחודיים, ממתקים מיובאים שלא תמצאו באף מקום אחר, יינות צרפתיים משובחים, אלפחורס ארגנטינאי, שוקולד גורמה מאוסטריה ומדובאי.
דלי-קלאסית שפועלת בסנטר מ-1982 ומציעה מדי יום כריכים טריים עם נקניקים מיוחדים (תוצרת חוץ ומקומית כאחד), שילובים של גאודה ושינקן, סלמי וגאודה, גבינות צרפתיות. במעדנייה הותיקה תמצאו גם ממרחים ורטבים ייחודיים, ממתקים מיובאים שלא תמצאו באף מקום אחר, יינות צרפתיים משובחים, אלפחורס ארגנטינאי, שוקולד גורמה מאוסטריה ומדובאי.
ברוח התקופה, מנת הדגל של המקום ב-2025 היא משולשי אוניגרי, חטיפים יפניים מצוננים ומצויינים עם מגוון מילויים.
בניין B קומה 2 ליד צומת ספרים. המסעדה פעילה בימים א'-ה' בשעות 10:00-21:00 ובימי שישי בשעות 8:00-16:00.
.jpeg)
כריכים, יין משובח ושוקולד דובאי, "מעדניית דני", צילום באדיבות יחסי ציבור
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה