רכילות עסקית

סופגניות כאלה לא ראיתם: השף הישראלי עשה מהפך למאכל האהוב

חגי ביטון, השף התפעולי של חברת ההסעדה עידית, מקבוצת מלונות דן, מציג לקראת חג חנוכה ליין סופגניות גורמה מתוקות במילויים מיוחדים, שלא נראו עד כה בעולם הקולינרי
מערכת ice | 
סופגניות גורמה (צילום מורג ביטון)
מי מאיתנו לא מחכה לחג החנוכה כדי שנוכל לנגוס בבצק השמיימי ממולא הריבה, או שלל המילויים המתוקים שנוספו למאכל האהוב במרוצת השנים. יש חנויות ומאפיות הפכו את הסופגניות למותג של ממש, כמו רשת רולדין כמובן.
ספק אם כאשר מישהו מדמיין בראשו את הסופגניה האולטימטיבית, במוחו יעלה רעיון כפי שעלה בראשו של השף חגי ביטון, השף התפעולי של חברת ההסעדה עידית, מקבוצת מלונות דן.


השפים חג ביטון ואלון אזולאי מציגים את הסופגניות הגורמה. צילום: מורג ביטן
השף ביטון הציג לראשונה ליין של סופגניות גורמה, שכל קשר בינן לבין הסופגניות שאליהן התרגלנו, מקרי בהחלט. בסופגניות המתוקות של ביטון ניתן למצוא מילויים מיוחדים שלא נראו עד כה בעולם הקולינרי.

הסדרה כוללת סופגניות מיוחדות וביניהן ניתן למצוא סופגניית כבדים עם תאנה טרייה בזילוף גלייז מייפל ותימין, סופגניית סלמון צרוב, סלסלת מנגו מנטה וצ'ילי טרי, סופגניית שייטל קציפת ארטישוק ודוקסל פטריות וסופגניית אונטרייב מפורק סלט עלים רענן  וטוייל פרמז'ן טבעוני. השף ביטון מציין שהסופגניות החדשות והמסעירות יוגשו לעשרות אלפי עובדים, במקומות העבודה שחברת עידית מספקת להם את שירותי הסעדה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה