השוק
מה חשב שר החקלאות על הדבש המיוחד שמיוצר בישראל?
שר החקלאות עודד פורר הגיע למפעל ביו-דבש והתרשם מהליך יצור הדבש הידידותי לסביבה והיחודי במפעל
שר החקלאות עודד פורר והמדענית הראשית של משרד החקלאות ד״ר מיכל לוי, ביקרו בחברת ביו-דבש בפארק המדע רחובות, אשר עוסקת בפיתוח דבש ידידותי לסביבה, למעשה מדובר ביצור דבש ללא דבורים. השר והמדענית הראשית שמעו ממנכ"ל ביו-דבש, אופיר דבש, על המחסור העולמי בדבש ועל המורכבויות בייצור דבש בשיטה המסורתית, במסגרתה, בין השאר, הדבש המיוצר עשוי להכיל חומרי הדברה ואנטיביוטיקה.
עוד ב-
בעקבות הסיור שר החקלאות עודד פורר אמר: "הפתרון למשבר האקלים והמזון שהעולם נמצא בפניו נמצא בתעשיית הפוד-טק והאגרו-טק הישראלית. מרגש לראות את העיסוק ב'נזר הבריאה' ממש ואת היכולת לייצר מזון ללא שימוש בבעלי חיים, באופן שיאפשר לציבור להנות ממוצר איכותי, במחיר הוגן ולמען סביבה ברת-קיימא".
אופיר דבש, מנכ״ל חברת ביו-דבש: ״חברת ביו דבש שמה לעצמה למטרה, לצד ייצור מוגבר של דבש מתורבת, ללא דבורים, לייצר מזונות ברי קיימא נוספים כגון פיתוח מזון מלכות מתורבת ואף מוצרים מבוססי חלב בופאלו, החלב השני הנצרך ביותר בעולם״
אופיר דבש, מנכ״ל חברת ביו-דבש: ״חברת ביו דבש שמה לעצמה למטרה, לצד ייצור מוגבר של דבש מתורבת, ללא דבורים, לייצר מזונות ברי קיימא נוספים כגון פיתוח מזון מלכות מתורבת ואף מוצרים מבוססי חלב בופאלו, החלב השני הנצרך ביותר בעולם״
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה