דיגיטל וטק
אפל במהלך מפתיע: בקרוב תצלמו סלפי ישירות בשעון?
דיווחים חדשים מצביעים על האפשרות שהשעון החכם הבא של אפל יגיע עם מצלמה מובנית, מה שעשוי להרחיב את יכולות ה-AI של אפל למכשירים לבישים. האם זה יאפשר סוף סוף שיחות וידאו ישירות מהשעון?

אחרי המצלמות באוזניות, דיווח חדש שפורסם השבוע טוען כי אפל שוקלת להוסיף מצלמות מובנות לדגמי ה-Apple Watch העתידיים, כחלק ממהלך להפוך את השעון החכם לפלטפורמת AI עצמאית. לפי הדיווח, אפל שוקלת לשלב מצלמות גם בדגמים הסטנדרטיים וגם בדגמי הפרימיום, במהלך שעשוי להקנות לשעון יכולות זיהוי ויזואליות מתקדמות.
המהלך המדובר הוא חלק מהחזון של אפל להרחיב את יכולות ה-AI שלה, המכונה Apple Intelligence, גם למכשירים לבישים. המצלמות המתוכננות צפויות לאפשר למשתמשים לקבל מידע בהקשר ויזואלי – לדוגמה, זיהוי מבנים או עצמים בזמן אמת באמצעות צילום מהיר והצגת מידע מיידי על המסך או באמצעות סירי ואוזניות AirPods.
על פי הדיווח, בגרסאות העתידיות של השעון, הדגם הרגיל יכלול מצלמה קדמית בדומה לאייפון, בעוד שבגרסת ה-Ultra המצלמה תמוקם בצד השעון, ליד כפתור ה-Digital Crown. בכך יוכל המשתמש לכוון את השעון לעבר עצמים ולבצע סריקות ויזואליות מבוססות AI.
עוד ב-
הדיווח האחרון מצטרף לפטנט חדש שהגישה אפל בשבוע שעבר, המתאר שעון עם מסך מתקפל ומצלמה מובנית. אף שמדובר במהלך שצפוי להתממש רק בדורות הבאים של השעון החכם, הוא מצביע על כיוון ברור לפיתוח עתידי של שעוני החברה, עם יכולות חכמות יותר ותמיכה אפשרית בשיחות FaceTime ישירות מהשעון.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה