תרבות ופנאי
קותי סבג נגד התפקיד שהוצע לו ב"קופה ראשית": "אני יותר מאוהד בית"ר"
שדרן הרדיו חשף בתוכניתו בכאן ג' כי קיבל הצעה לגלם אוהד בית"ר ירושלים, חבר לה פמיליה, בתוכנית הלהיט של כאן 11 "קופה ראשית" והחליט שמדובר בליהוק נדוש מדי: "אני רוצה לשחק חרדי טראנסג'נדר"

נדב פרישמן, יוצר "קופה ראשית" התראיין עם דב נבון ל"התחלנו", תוכנית הרדיו של קותי סבג ומאיה בצלאל ברשת ג' לכבוד שידור פרק סיום העונה של התוכנית הפופולארית – פרק 100. פרישמן חשף בין היתר כי נבון, המגלם את אמנון טיטינסקי, התנה את השתתפותו בסדרה בכך שדמותו תקבל פאה "נמאס לי לראות את הפרצוף שלי", הודה נבון.
עוד התברר בראיון כי גם סבג עצמו קיבל פנייה לגלם אוהד בית"ר מלה פמיליה בפרק שנקרא "ראמזי טהור לעד" וסירב. התפקיד גולם לבסוף ע"י השחקן אור בן מלך: "אני הרבה יותר מאוהד של בית"ר ירושלים", הבהיר סבג את הסירוב. "אם הייתי הבן האבוד של טטינסקי, הייתי זורם. אבל עוד הפעם אוהד של בית"ר ירושלים מלה פמיליה שהוא עכשיו צריך להסתדר עם ראמזי שהוא ערבי כאילו, די כבר!".
פרישמן, שהגיב בציניות לטענות השיב: "רצינו אותך שתבוא תהיה רופא, זה הטייפקאסט. ד"ר קותי". וסבג השיב: "רופא הייתי זורם. רופא יותר הגיוני. האמת, בסוף ראיתי את הפרק, זה היה עם אור בן מלך, זה היה מצחיק. זה פשוט משהו שלי עם עצמי. אני רוצה להיפתח למקומות אחרים. לשחק טראנסג'נדר, חרדי, חרדי טראנסג'נדר כל מיני דברים כאלה". ופרישמן סיכם בהצלוצצות: "אני עכשיו יושב כותב פה חרדי טראנסג'נדר בקופאית".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה