כסף וצרכנות
היסטוריה בתנובה: השיקה תחליפי עוף ובקר מבוססי חלבון מהצומח
עוד ב-
תנובה הודיעה הבוקר על השקת מוצר ראשון שפותח במרכז מחקר ופיתוח לחלבון חלופי של החברה ברחובות: "הסדרה הצמחונית", תחליפי עוף ובקר מבוססי חלבון מהצומח. בשלב ראשון יושקו ב"סדרה הצמחונית" שלושה מוצרים, בטעמי: עוף ,בקר ושווארמה אשר ישווקו בשבועות הקרובים במקרר הקפואים ברשתות השיווק ונקודות המכירה. מוצרים אלו עשירים בחלבון ויכללו 20 גרם חלבון, ל-100 גרם.
ענת גרוס שון מנכ"לית חטיבת החלב בתנובה המובילה את המהלך מסרה: "תנובה היא חלוצת החלבון החלופי בישראל. רק בעשור האחרון השקענו יותר מ-250 מיליון שקלים, במרכזי מחקר ופיתוח וייצור ייעודיים לעולם תחליפי החלבון. בשנים האחרונות העמיקה תנובה את פעילותה בתחום, הן בהשקעות ושת"פים בעולמות הפודטק המקומי, והן באמצעות מכירת ידע לחברות בינלאומיות. המומחיות שתנובה צברה לאורך 20 שנים בתחום תחליפי החלבון וההיכרות המעמיקה עם הטעם של הצרכנים בישראל. מאפשרים לנו להציע היום מוצרים שנותנים מענה מרבי, בהיבטי טעם ומרקם למספר ההולך וגדל של ישראלים, שמפחיתים בצריכת העוף והבשר ומחפשים פתרון למנת החלבון שאינה מן החי".
ע"פ נתוני סטורנקט, שוק תחליפי הבשר מן הצומח גלגל בשנה האחרונה 330 מיליון שקלים. רבים מהישראלים מגדירים את עצמם כמפחיתני מוצרים מן החי, ומשלבים בתזונה שלהם מוצרים מבוססי חלבון מהצומח, לצד צריכת מוצרי חלבון מן החי.
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה