כסף וצרכנות
החברה שתשבור את השוק? שירות משלוח חבילות בארץ ב-27 שקל
שירות חדש של UPS בישראל יוצר תחרות מול גט פאקג', גט דליברי ודואר ישראל: מאפשר לכל אחד לשלוח חבילות מנקודה לנקודה, באמצעות רשת לוקרים וחנויות שירות, בזמינות 24/7 וללא צורך בשליח
.jpg)
זכיינית UPS בישראל משיקה שירות חדש בישראל ללקוחות פרטיים ועסקים קטנים של משלוח חבילות במהירות מנקודה לנקודה (לוקר או חנות שירות) בכל רחבי הארץ, במחיר אחיד של 27 שקל כולל מע"מ. החברה מבטיחה משלוח של יום עד שני ימי עסקים למרבית היישובים בארץ.
השירות החדש מבוסס על רשת של 100 לוקרים הפרוסים במיקומים מרכזיים ונגישים 24/7, לצד 150 חנויות שירות למי שמעדיף אינטראקציה אישית. בזכות זמן האספקה הקצר, UPS מתחרה בשירות שליחים פרטיים, גט דליברי וגט פקאג' או דואר ישראל שמציעים מחיר גבוה יותר.
התהליך פשוט: השולח מזין את פרטי המשלוח באתר UPS, מדפיס ומצמיד את הטופס לחבילה, ובוחר את הלוקר הקרוב לביתו. לאחר מכן, הוא מקבל קוד לפתיחת הלוקר וקישור ל-Waze להנחיות הגעה. החבילה נאספת על ידי שליח UPS, והנמען מקבל הודעה כאשר היא זמינה לאיסוף מלוקר היעד או מחנות השירות שבחר.
השירות החדש מיועד גם לעסקים קטנים ששולחים חבילות בודדות ולא רוצים להתחייב לכמות מינימלית של משלוחים. עד כה, שירותי השילוח המהירים בישראל היו נגישים בעיקר לחברות ולגופים גדולים, אך כעת גם עסקים קטנים ולקוחות פרטיים יכולים ליהנות ממשלוח נוח, מהיר ומשתלם.
עומרי מנצור, אחראי תחום נקודות האיסוף וההפצה בזכיינית UPS בישראל: "עשינו שימוש בשיטת הלוקרים שכבר מוכרת לכל אדם בישראל, והפכנו אותם לתחנות מסירה ואיסוף נגישות ופשוטות, זמינות בכל שעה ביום, ללא תור ובמחיר אטרקטיבי. השירות פותח פתח להעברת חפצים ומסמכים מאדם לאדם ברמת נוחות ועלות אחרת לגמרי מהמקובל היום".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה