כסף וצרכנות
דרמה במסעדה האהובה בישראל: השף המוערך עוזב במפתיע אחרי 12 שנה
השף מושיקו אברהם, עוזב את מסעדה "אריא" המצליחה בתל אביב אחרי 12 שנה. גיא גמזו קודם לתפקיד השף הראשי במקומו

טלטלה באחת המסעדות המצליחות ביותר בישראל. השף מושיקו אברהם, אחד השפים הבולטים והמוערכים ביותר בישראל, עוזב את מסעדה "אריא" המצליחה בתל אביב אחרי 12 שנה.
על פי הפרסום היום (שלישי) ב-N12, מי שהיה סגנו של אברהם ב"אריא", השף גיא גמזו, יחליף אותו בתפקיד ויקודם להיות השף הראשי של המסעדה. עדיין לא ברור לאן מכוון אברהם ומה יהיה הפרויקט הבא שלו.
כידוע, מי שמחליף כאמור את אברהם, השף גיא גמזו, היה עד לפני כשנה ו-4 חודשים השף של מסעדת נו נו נו המצליחה, אותה הקים בעצמו. אלא שהוא סגר את המוסד הקולינרי המצליח, זאת על אף הרצונות שהיו לו להרחיב את הרשת. למעשה, המסעדה של גמזו לא שרדה כלכלית והוא נאלץ לסגור אותה.
גמזו סיפר אז כי "בהתחלה כשפתחנו לפני חמש שנים שילמתי 26,000 שקל לחודש והיום זה כבר 33,000 שקל ל-78 מטר. הקפיצה בין מה שהיה לבין מה שקורה היום היא לא פרופורציונלית. אל תשכחי גם שאין לי גז במסעדה ואני עובד רק על חשמל, אז היום אחרי חמש שנים אני משלם 14,000 שקל בחודש רק על חשמל".
עוד הוא הוסיף: "בתקופה הזאת אני לא רואה איך מישהו ישלם 33,000 שקל על מקום כזה. בעל הנכס רצה להעלות עוד יותר את השכירות, ואמר שיש לו מישהו שייקח את זה ב-40,000 שקל. אבל זה חלק מהעסקים, לדעת להתקדם הלאה".
עוד ב-
לסיום הודה: "בחיים לא סגרתי עסק, אני לא מאלה שסוגרים עסקים, אבל אני גם לא אחזיק עסק בכל מחיר. היום אני יותר איש עסקים מאשר שף, ואני מעדיף לצאת ולסגור אם הרווח שלי לא מספיק. אבל את נו נו נו אמשיך להגיש באירועים, שם יש לי גם גרסה כשרה וגם לא כשרה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה