קריירה ולימודים

הסכם קיבוצי ראשון לעובדי מפעל שטראוס פריטו-ליי בשדרות

על ההסכם חתמו נציגי איגוד עובדי המזון והפרמצבטיקה בהסתדרות, מרחב אשקלון בהסתדרות, הנהלת המפעל וועד העובדים. תוקף ההסכם ארבע שנים והוא מספק ביטחון תעסוקתי מוגבר לכ-350 עובדים, באמצעות שיפור בתנאי השכר והרווח
מערכת ice | 
חתימת ההסכם (צילום דוברות ההסתדרות)
הסכם קיבוצי ראשון נחתם היום (ראשון) לעובדי מפעל שטראוס פריטו-ליי (חטיפים מלוחים) בשדרות, בין ההסתדרות, הנהלת החברה וועד העובדים. תוקף ההסכם לארבע שנים והוא מספק ביטחון תעסוקתי מוגבר לכ-350 עובדים, באמצעות שיפור בתנאי השכר והרווחה.
ההסכם נחתם במדשאת ההסתדרות במרחב אשקלון, בהתאם להנחיות התו הסגול. זאת, לאחר משא ומתן שהובילו איגוד עובדי המזון והפרמצבטיקה ומרחב אשקלון.
בין עיקרי ההסכם: תוספת שכר של כ-10% במשך ארבע שנים, מענק חתימה בגובה של אלף שקל לכל עובד;, תוספת יום הבראה ותוספת יום חופשה בשנה, ותנאי רווחה נוספים.
השותפים במשא ומתן על ההסכם: יו"ר איגוד עובדי המזון והפרמצבטיקה אליעזר בלו, יו"ר מרחב אשקלון בהסתדרות רמי גואטה, מנהל חטיבה באיגוד המזון אביב שניר, עו"ד משה דוסטרה ממרחב אשקלון, עו"ד הילה גבר מהאגף לאיגוד מקצועי בהסתדרות, יו"ר ועד העובדים שבתאי שאל, והנהלת המפעל בראשות יהודה אשש ומנהלת משאבי אנוש, צופית תם.
יו"ר איגוד עובדי המזון והפרמצבטיקה, אליעזר בלו, אמר: "אני שמח על החתימה היום. 350 העובדים שתחת ההסכם, נכנסים לבית של העובדים בישראל. הגענו להסכם מאוזן, ואני רוצה להודות לוועד ולהנהלת המפעל על שיתוף הפעולה הפורה לאורך המו"מ".
יו"ר מרחב אשקלון בהסתדרות, רמי גואטה, ברך את המעורבים בניהול המו"מ ואמר: "מדובר בהישג חשוב ביותר לעובדי המפעל, להנהלת החברה ולהסתדרות, בפרט בתקופה מאתגרת זו בה אנו נמצאים. הכרה בחשיבותה של עבודה מאורגנת ומתן ביטחון תעסוקתי לעובדי החברה, בימים אלו, מעניקים רוח גבית משמעותית לחוסנה של הכלכלה הישראלית".
מנהל מפעל שטראוס פריטו-ליי, יהודה אשש, הודה אף הוא לכל המעורבים בתהליך ואמר: "אני  רואה בהסתדרות ובעובדים חלק חשוב ומשמעותי בביסוס הצלחת המפעל. אנו נמשיך ונפעל למען רווחת העובדים ושגשוג המפעל".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה