שיווק ופרסום

קניון איילון מתחדש: כוכב סרטוני הרשת פותח חנות פופ-אפ

מסרטונים ברשת לחנות משלו: קובי אדרי המכונה "יאבלולו שמבלולו" פותח פופ אפ למותג התבלינים שלו בקניון עזריאלי אילון. הפופ-אפ הוקם במסגרת Azrieli Academy של קבוצת עזריאלי, אקדמיה לקמעונאות אופליין למותגי אונליין
מערכת ice | 
קניון איילון (צילום דר' אבישי טייכר, מתוך אתר פיקיויקי)
קובי אדרי המכונה "יאבלולו שמבלולו" פותח פופ אפ ראשון של מותג התבלינים הפרטי שלו בקניון עזריאלי איילון. הקמת הפופ אפ נערכת לאחר שהשלים את לימודי עזריאלי אקדמי, בקורס שמטרתו הייתה להכשיר את בעלי מותגי אונליין להקמת חנויות אופליין למותג שלהם.
חנות הפופ אפ של קובי נפתחה ביום שני לתקופה של מספר ימים בין התאריכים 11-15.9. היא תהיה פתוחה לאורך כל שעות הפעילויות של הקניון, ומציעה מגוון תבלינים שונים למטבח, ביניהם: תערובת פילדלפיה, תערובת על האש, תערובת שווארמה, תערובת מעורב ירושלמי, ראס אל חנות של קובי, הברביקיו של קובי ועוד.

קובי אדרי הוא מתכונאי ובלוגר אוכל, אשר ממציא שפה חדשה במטבח ומתבל את האוכל בהמון הומור ואהבה. את האהבה שלו לאוכל ובישול קובי גילה בגיל מאוד צעיר, ומצא את עצמו כבר בגיל 7  נכנס עם סבו יעקב ז״ל למטבח שממנו שאב את היצירתיות. במשך השנים עבד כטבח וצבר ידע וניסיון עד שלבסוף פתח מסעדה ישראלית בארה"ב.

צילום: יח"צ
בתקופת הקורונה אשר סיפקה זמן פנוי ואילצה רבים להמציא את עצמם מחדש, קובי פתח טיקטוק והחל להעלות סרטוני בישול יחד עם בתו הקטנה, ומשם הכל היסטוריה. קובי החליט לשים את כל הידע שצבר ולהפיץ זאת לעולם באמצעות מתכונים לפלטפורמות הדיגיטליות. קובי זכה בתואר מתכונאי השנה ובלוגר האוכל של שנת 2022.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה