שיווק ופרסום

לפודיז: "מגה מסעדה" חדשה נפתחת בישראל, ולא בתל אביב

עם תפריט שיצר השף הישראלי שחי ועבד במשך שנים בבירת תאילנד, מידד סטבינסקי, קבוצת איינשטיין פותחת "מגה מסעדה" באזור השרון ומזמינה את הפודי'ז הישראליים לחווית פיוז'ן אסיאתי עם נגיעות יפניות
מערכת ice | 
Asian Club (צילום אסף קרלה)
קבוצת המסעדות איינשטיין בישרה היום (שני) כי היא החליטה לשתף פעולה עם מסעדת "דלי אסיאתי" בהוד השרון, וכעת הם יפתחו יחד מגה-מסעדה אסיאתית חדשה בשם ''Asian Club", אשר עתידה להביא בשורה קולינרית לאזור השרון הצפוני בקדימה-צורן.
על התפריט אחראי השף מידד סטבינסקי אשר חי ועבד בבנגקוק מספר שנים, שם בין סמטאות העיר חקר, למד והפנים את רזי המטבח המקומי. סטבינסקי אחראי בין היתר גם על התפריט במסעדת 'דלי אסיאתי' בהוד השרון. סגנון האוכל ישלב פיוז'ן אסיאתי עם נגיעות יפניות ומנות אותנטיות וייחודיות מתאילנד
המקום החדש יבנה סביב בר רחב שיהווה את מוקדש המסעדה ויתאים לבילוי עם אווירה משתנה לאורך שעות היום, כאשר בשעות הערב יהיה ניתן ליהנות משילוב של דרינקים מעולים עם מנות בר אסיאתיות משתנות. 
המקום עתיד להביא בשורה חדשה לאזור, אשר לוקה בחסר בכל הנוגע למקומות בילוי שמשלבים קולינריה ברמה גבוהה לצד אווירת בר. את המסעדה מקימים קבוצת דלי אסיאתי וקבוצת איינשטיין אשר חברו לפני מספר שנים למגוון שיתופי פעולה מוצלחים (רובע הוד השרון, פלאזה קפה ונורדר).
בין המנות שיוגשו במסעדה יהיה ניתן למצוא את "טארו נורי", אצת ים פריכה, טרטר טונה פיקנטי, אורז ואבוקדו ברוטב פונזו ואיולי וואסבי. "באן קלאב", לחמניה מאודה וצרובה במילוי בקר מפורק, שקדים, רוקט ומיונז יפני. "פאנגן", נתחי דג לבן, שעועית ירוקה, חציל תאילנדי, ג'ינג'ר, תאי בזיליקום וצ'ילי בג'נגל קארי ארומטי מוגש לצד אורז מאודה.
בנוסף, יהיה ניתן לקבל את המנות "רול שירו", דג לבן בטמפורה, ספייסי מיונז, אבוקדו, קנפיו ובצל ירוק, עטופים באבוקדו ופוריקקה, ואת המנה המפורסמת "בננה לוטי", בצק עבודה יד מדרום תאילנד ממולא בבננה עם רוטב סוכר דקלים וחלק קוקוס, שבבי קוקוס ובוטנים שמוגש עם רוטב נוטלה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה