ויראלי
נסרין קדרי מותקפת: "מה נסגר איתה? פשוט דוחה ומזעזע"
נסרין קדרי כבשה את הבמה בהיכל מנורה יחד עם נינט טייב, אך הלבוש שלה הרגיז מאוד את המעריצים: "למה להופיע עם תחתון וחזיה? פשוט דוחה. תכף נראה אותך בלי כלום. גועל נפש". צפו
נסרין קדרי, אחת הזמרות המצליחות ביותר בישראל, עלתה אמש (שבת) להופעה ענקית בהיכל מנורה מבטחים, במסגרתה אירחה הזמרת האהובה את נינט טייב.
אלא שמה שגנב את ההצגה היה הלוק אותו הציגה קדרי על הבמה. גולשים רבים הביעו את זעמם ברשתות החברתיות על הלבוש החושפני עמו עלתה נסרין קדרי להופיע על הבמה מהגדולות ביותר בישראל.
אחרי תיעוד שעלה לחשבון הפייסבוק של כתב "מאקו" גיל משעלי מהמופע, גולשים רבים ברשתות החבתריות תקפו את נסרין קדרי. בין היתר הם כתבו: "איזה לבוש מזעזע, מה נסגר עם הזמרות בארץ?", למה להופיע עם תחתון וחזיה? פשוט דוחה. לא מכבד לא אותה ולא את הקהל".
גולשים נוספים הוסיפו ותקפו את הזמרת: "לאט לאט הכל נחשף ותכף נראה אותך בלי כלום. גועל נפש", בושה של לבוש. אני לא דתיה ולא תומכת בשום חוקי צניעות, זה פשוט טעם רע", "אני לא אוהבת את מה שנהיה ממנה", הלבוש נראה כמו רחוב מפורסם באמסטרדם והיא מזייפת לא מעט", מי שמתגייר חייב לשמור על צניעות", "לבוש מזעזע, מה נסגר איתה?", ועוד. מה דעתכם?
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



