ויראלי

אבי מלר נפטר בגיל 72: אלי אילדיס חושף את האמת לגביו

אילדיס פרק את שעל לבו לאחר מות חברו לערוץ: "האהבה של אבי לכדורגל האנגלי, הידענות האינסופית שלו, הייתה נדירה. רק הבוקר הוא חזר ממסע משחקים באנגליה, מה שהוא הכי אהב. הוא היה אמור לשדר גם היום אבל הוא כבר לא הגיע לשידורים האלה"
מערכת ice | 
אלי אילדיס (צילום אור אשכולי)
בערוץ הספורט ספדו בכאב ובצער לפרשן הכדורגל אבי מלר שהלך אתמול (שלישי) לעולמו בגיל 72. בשנת 2022 חשף מלר לראשונה כי חלה במחלת הסרטן. באחרונה שיתף מלר שמחלת הסרטן שאותה ניצח, חזרה משום מקום. מלר מזוהה עם אהבתו לכדורגל האנגלי ויתרה מכך גר בממלכה המאוחדת כעשור. מירי נבו ואלי אילדיס נפרדו ממנו במהדורת הערב של ערוץ הספורט
מירי נבו אמרה בפתח המהדורה: "אבי שידר ופרשן אצלנו בערוץ הספורט מתחילת דרכו של הערוץ, והיה חלק בלתי נפרד מאולפן ליגת האלופות לאורך השנים עם אינספור שידורים, כתבות ומערכונים אהובים''.

אילדיס פרק את שעל לבו: "האהבה של אבי לכדורגל האנגלי, הידענות האינסופית שלו, הייתה נדירה. רק הבוקר הוא חזר ממסע משחקים באנגליה, מה שהוא הכי אהב. הוא היה אמור לשדר גם היום אבל הוא כבר לא הגיע לשידורים האלה"
נבו מצדה אמרה: "אהוב, אך ורק אהוב, עם החיוך וההומור, הבקיאות והתשוקה, הוא סחף אינספור אנשים אחריו כמו החלילן מהמלין והפך את כולנו לאוהדי כדורגל. ואין סמלי מזה שאבי מלר, האיש שהביא את הכדורגל האנגלי, לחיינו נפרד הבוקר מהעולם שעה אחרי שחזר מעוד מסע משחקים".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה