בארץ
אבל בבאר שבע: איש העסקים המוכר בעיר נפטר בגיל 87
בדף הפייסבוק של הפועל באר שבע נפרדו מרן פסח במילים חמות: ''תרם רבות למועדון במהלך חייו במגוון רבדים, ותמיד עשה זאת במסירות ובנאמנות. פועלו של רן ישאר עמנו לעד. רן הותיר אחריו שלושה ילדים ושבעה נכדים. אנו מביעים תנחומינו בפני המשפחה ומקווים כי לא ידעו עוד צער''
יו״ר קבוצת הפועל באר שבע לשעבר, רן פסח, הלך לעולמו בגיל 87 והשאיר את העיר המומה וכואבת בעקבות לכתו. פסח, איש עסקים מקומי ידוע, שימש כיו״ר הקבוצה במהלך שנות התשעים והיה אחראי על כלל הפעילות הניהולית של המועדון.
בדף הפייסבוק של המועדון נפרדו מפסח במילים חמות: ''רן תרם רבות למועדון במהלך חייו במגוון רבדים, ותמיד עשה זאת במסירות ובנאמנות. פועלו של רן ישאר עמנו לעד. רן הותיר אחריו שלושה ילדים ושבעה נכדים. אנו מביעים תנחומינו בפני המשפחה ומקווים כי לא ידעו עוד צער''.
ראש העיר רוביק דנילוביץ' כתב בעמוד הפייסבוק: ''רן פסח מי שכיהן כיו״ר הנהלת מועדון הכדורגל הפועל באר שבע בשנות התשעים, נפטר היום. רן היה תעשיין מצליח ואיש ערכי, אוהב אדם ואיש ארץ ישראל היפה. עצוב מאוד, יהי זכרו ברוך''.
עוד ב-
גם האוהדים נותרו כואבים ובארגון 'וסרמיליה 'סיפרו כי: ''רן פסח, הבעלים של הפועל באר שבע בעבר, ריגש אותנו בתרומה נדיבה ויוצאת דופן לפרויקט ההנצחה של יובל אלימלך ז"ל''.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



