משפט
הלם בשוק תלפיות: פקח רשם למישהו דו"ח - וזה מה שקרה בהמשך
אלימות בשוק: פקח כבן 20 הותקף במכות קשות, במהלך רישום דו"ח חנייה בשוק תלפיות בחיפה - זה גורלו של החשוד | כל הפרטים
שוטרי תחנת משטרת חיפה עצרו חשוד שעל פי החשד תקף באלימות קשה פקח בשוק תלפיות בעיר. החשוד, בן 36 תושב בסמת טבעון, תקף את הפקח במהלך רישום דו"ח חנייה, גרם לו לשברים ונמלט מהזירה. הפקח גבר כבן 20, פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים בעקבות הפגיעות הקשות שקיבל, ובשלב זה מצבו מוגדר יציב אך עדיין סובל מכאבים ושברים.
עם קבלת הדיווח פתחו השוטרים בחקירה מהירה ומקיפה, במהלכה התחקו אחר זהות החשוד ומיקומו. זמן קצר לאחר מכן איתרו השוטרים את החשוד, הגיעו אליו ועצרו אותו לחקירה בתחנת המשטרה. בסיומה נכלא החשוד, והמשטרה צפויה להגיש בקשה להארכת מעצרו בבית המשפט בהתאם לממצאי החקירה.
עוד ב-
מפקד תחנת חיפה, סנ"צ אייל שחר, מסר כי התחנה נוקטת במדיניות אפס סובלנות כלפי אלימות, במיוחד כלפי עובדי ציבור ואנשי אכיפה. הוא הוסיף כי השוטרים יפעלו בנחישות ובכל האמצעים העומדים לרשותם נגד כל מי שיבחר לנהוג באלימות ולפגוע בעובדי ציבור המבצעים את תפקידם כחוק.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



