אוכל

רשת הגלידריות האהובה פותחת סניף חדש בישראל - ומשיקה טעמים חדשים

לקראת החג משיקה רשת הגלידריות בוזה טעם חדש, קינוח חדש וסניף חדש שימוקם במיקום מפתיע במיוחד
כתבי ice | 
גלידה בוזה (צילום יחצ)
לקראת החג משיקה רשת הגלידריות בוזה סורבה טבעוני חדש במהדורה מוגבלת בטעם תפוח, שקדים וקינמון, לצד כניסתו של קינוח סינבון חם לרשת מתפוחים מגידולים בגליל. 
הטעם החדש, בהשראת ראש השנה, מצטרף לקולקציית הסורבטים של בוזה, שמכילים פרי טבעי. בנוסף על כך, משיקה הרשת כאמור את הסינבון, מאפה רך ומפנק עם שכבת חמאה, סוכר וקינמון, שייכנס מעתה באופן קבוע לסניפי הרשת.
במקביל, הודיעה הרשת כי ב־16.9 תפתח בוזה סניף חדש בקיבוץ דפנה במתחם "דפנהל'ה". הסניף החדש יתפרס על פני כ-50 מ"ר ויציע את מגוון טעמי הרשת, קינוחים וחוויית בילוי לכל המשפחה.


הסניף החדש של בוזה בקיבוץ דפנה (צילום: רשת בוזה)
גיל קישינובסקי מנכ"ל הרשת: "אנחנו שמחים לפתוח את השנה החדשה עם טעמים חגיגיים ועם סניף חדש בצפון. השילוב בין חומרי גלם גליליים טריים לבין חדשנות וקולינריה איכותית הוא מה שמייחד את בוזה מאז הקמתה".
בוזה, שנוסדה בקיבוץ סאסא שבגליל העליון, מציעה גלידת בוטיק גלילית איכותית המיוצרת מחומרי גלם עונתיים וטריים, בשיתוף פעולה עם חקלאי הגליל. כיום מונה הרשת 12 סניפים מצומת הגומא ועד ים המלח, ובקרוב יצטרף סניף נוסף לרשת, ב-13 במספר.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה