השוק

הראל ויזל והמותג המצליח מתרחבים: היכן נפתח סניף חדש?

המותג ITAY BRANDS פותח חנות OUTLET ראשונה בצפון. החנות החדשה משתרעת על פני כ- 156 מ"ר ומציעה קולקציות עבור נשים וגברים במחירים אטרקטיביים: עד 50% הנחה על כל החנות
מערכת ice | 
הראל ויזל ונייקי (צילום דימה טליאנסקי, shutterstock)
הראל ויזל בעוד צעד גדול עם מותג האופנה ITAY BRANDS. כעת הוא מתרחב ופותח חנות חדשה בקניון חוצות המפרץ אאוטלט בחיפה בו נמכרים כמה מהמותגים העולמיים והמקומיים הגדולים בארץ.
ITAY BRANDS מותג אופנת הבייסיק-פרימיום הפופולארי בישראל, משיק חנות אאוטלט בקניון חוצות המפרץ אאוטלט. החנות החדשה משתרעת על פני כ- 156 מ"ר ומציעה קולקציות עבור נשים וגברים במחירים אטרקטיביים: עד 50% הנחה על כל החנות.

כיום ITAY BRANDS  מונה 12 חנויות ואתר מצליח, ועד סוף שנת 2026 הרשת צפויה להגיע ל-30 סניפים בפריסה ארצית, כשאת המותג מייצגים שני פרזנטורים ידועים ומובילים: רותם סלע ואסף גרניט.
המותג, שהוקם ב-2020 על ידי הזוג איתי ויעל ארביב, מציע קולקציות שבועיות מתחלפות לצד פריטיNever out of stock  והוא ידוע באיכות הבדים, בטרנדיות ובמחירים נגישים. בינואר האחרון 
פוקס של הראל ויזל, רכשה באופן רשמי 51% ממותג האופנה המוביל איתי ברנדס, זאת לפי שווי של 50 מיליון שקל, כאשר, הוא שילם כ-30 מיליון שקל, ואם בשנת 2025 התוצאות יעלו על התחזיות, ישולם סכום נוסף. רשות התחרות אישרה רשמית את המיזוג.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה