דיגיטל וטק

דו"ח אימפקט ראשון לסנסיבו: "כמו להסיר מהכביש 15,000 רכבים"

סנסיבו המייצרת מוצרים חכמים לניטור ואיכות האוויר בחללים סגורים החוסכים באנרגיה, פרסמה היום את דו"ח האימפקט השנתי הראשון שלה, ממנו עולה כי הפחיתה יותר מ-78,000 טון CO2-eq ב-2022
מערכת ice | 
רן רוט (צילום סנסיבו)
חברת ה-Climate Tech הישראלית סנסיבו פרסמה היום את דו"ח האימפקט השנתי הראשון שלה, ממנו עולה כי הפחיתה יותר מ-78,000 טון CO2-eq ב-2022.
סנסיבו מייצרת מוצרים חכמים לניטור ואיכות האוויר בחללים סגורים, המאפשרים למשתמשים לשלוט במזגנים ובמשאבות החום שלהם בעזרת בינה מלאכותית, נתונים וחיישני IoT, תוך ניצול נתוני איכות האוויר כדי לייעל את השימוש בהם ולהפחית את צריכת האנרגיה.

הדו"ח שפורסם מדגיש את האימפקט הכולל של מוצרי סנסיבו לשנת 2022 הפעילים ברחבי העולם, המאפשרים למשתמשי הקצה של החברה ניהול חכם של מוצרי מיזוג אוויר, חימום ואוורור (HVAC). חימום וקירור מבנים מהווים כ-33% מסך צריכת האנרגיה העולמית, כך שטכנולוגיות האקלים של סנסיבו היא בעלת אימפקט משמעותי.
עיקרי הדו״ח שפרסמה החברה מציגים מספר נתונים:
בתחום הפחתת פליטות: החברה מדווחת כי בשנת 2022 הפחיתה כ-78,000 טון Co2-eq אשר שקולים להסרתם של כ-15,376 רכבים המונעים בבנזין מהכביש.  
בתחום חסכון באנרגיה: החברה מדווחת כי בשנת 2022 חסכה ללקוחותיה 212 GWh (גיגה וואט לשעה) אשר שווים לחסכון של 63,994,922 ליטרים של בנזין.
בתחום ניהול האנרגיה: החברה דיווחה כי ב-2022 היו תחת ניהולה כ-721 MW (מגה וואט) 
סנסיבו שואפת להיות המוח של כל מערכת אקלים פנימית, הממנפת מיליארדי נתונים מנקודות הקצה כדי לייעל ולהתאים אישית את האקלים הפנימי, הנוחות, היעילות האנרגטית ואיכות האוויר בכל בית ומשרד.
ברחבי העולם פועלים כיום כ-1.5 מיליארד מזגנים ומשאבות חום. נתון זה צפוי לגדול משמעותית ולהגיע על פי התחזיות למעל 5 מיליארד מזגנים בשנת 2050. על פי הנתונים שפרסמה החברה מתוך הדאטה שברשותה, כ-37% ממשתמשי המיזוג שוכחים לכבות את המזגן לפחות פעם בשבוע.
"במשך עשור עבדנו כדי לקדם את החזון שלנו - Beyond Air Con, תוך השקעה רבה במחקר ופיתוח. כיום אנו מסייעים ליותר מ-200,000 בתים ברחבי העולם לחסוך באנרגיה ולהפחית את טביעת הרגל הפחמנית שלהם", אמר רן רוט, מנכ"ל ומייסד משותף של סנסיבו. "המערכות שלנו, המסייעות לחסוך עד 40% בעלויות מיזוג האוויר, מציעות פתרון יעיל להתמודדות עם כמה מהאתגרים הגדולים בעולם: שינויי אקלים, אנרגיה ואיכות אוויר".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה