דיגיטל וטק
הסטארטאפ הישראלי שמפסיק כאבי מחזור בקרוב בבורסה: וזה המחיר
הסטארטאפ הישראלי שמפסיק כאבי מחזור בפחות מ-60 שיניות, ללא תרופות וללא תופעות לוואי מתכננת לצאת להנפקה בבורסה - כל הפרטים על החברה הישראלית העולה
חברת ליביה (Livia) פיתחה טכנולוגיה המוגנת ב-8 פטנטים ומאושרת FDA, המפחיתה את כאבי המחזור תוך 30-60 שניות באמצעות מוצר קטן בגודל של איירפודס. מאות אלפי נשים בעולם כבר משתמשות בדגם הראשון של החברה, וכעת החברה מתכננת לצאת להנפקה בבורסה.
עבור אלו מעם המועניינים להשקיע בסטארטאפ הישראלי העולה, מחיר ההשקעה המינימלי עומד על כ-30,000 דולר בהשקעה המירה. החברה נמצאת בשלב Round A.
המוצר עובד על תדר חשמלי בעצימות נמוכה ולא דורש תרופות, וללא תופעות לוואי. המכשיר קטן ובעיצוב דיסקרטי במטרה להיכנס לשגרת היום יום. לא מדובר במוצר ניסיוני, שכן החברה מכרה מעל 250,000 מכשירים ברחבי העולם, בנוסף לעובדה שיש בבעלותה את אישורי ה-FDA הבריאותיים.
לפי דיווח ב-"גלובס", ליביה בונה קטלוג מוצרים לשנים הקרובות: לצד "ליביה קלאסיק" שכבר נמכרת והשקת "ליביה 2.0" במודל מנויים, החברה מתכננת להשיק אפליקציה עם דאטה וקהילה, ובהמשך גם את "ליביה פרימיום" ו-"ליביה אנדו" - גרסה ייעודית לכאב חמור ולאנדומטריוזיס.
עוד ב-
כאבי מחזור הם בעיה שמתמודדת איתה כמעט כל אישה. חלק גדול מהנשים סובלות מאנדומטריוזיס, מחלה גינקולוגית כרונית שכיחה, שבה תאים הדומים לתאי רירית הרחם (האנדומטריום) צומחים באזורים מחוץ לרחם. המחלה גורמת לכאבים עזים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



