כסף וצרכנות
המוצר החדש שעוד לא קיים בארץ, הושק היום
ממשיכה להגדיל את נתח השוק בקטגוריית המיצים: פריניב מרחיבה את סדרת ה - XTRA הייחודית שלה ויוצרת שוק חדש - שייק פירות עם חלבון בשם XTRA PROTEIN בהשקעה של 3 מיליון שקל
חברת פריניב ממשיכה להגדיל את מנעד מוצריה בישראל ונכנסת ל"אוקיינוס כחול" חדש בישראל: החברה מודיעה על השקת שייק חלבון מבוסס פרי טבעי בשם "XTRA PROTEIN" בהשקעה ופיתוח של 3 מיליון ש"ח. סדרת XTRA PROTEIN היא בראש ובראשונה מוצר שעוד לא קיים או פותח בארץ, המשלב בין שייק חלבון, לפרי טבעי.
קטגוריית זו הינה חדשנית וראשונה מסוגה בישראל. ייחודיות נוספת במוצר באה לידי ביטוי בכך שהמשקה ללא תוספת סוכר, כאשר השייק מגיע בשני גדלים- 1 ליטר ו - 400 מ"ל, ובשני טעמים תות בננה ופירות יער. שייק החלבון החדש, יכיל 59 גרם חלבון בבקבוק של ליטר, ו - 24 גרם בבקבוק של 400 מ"ל.
השייק החדש מתאים מאוד לחובבי אורח חיים בריא, ספורט כאורח חיים, מתאמנים בחדרי כושר וספורטאים, ומסייע בבניית שריר לאחר וחלק משגרת האימון, וכן לאימהות לילדים ונשים בהריון. המוצר יופץ בכל נקודות מכירה ובכל רשתות השיווק.
ההשקה של שייק ה-XTRA PROTEIN, מגיעה לאחר השקתו של המוצר "XTRA WATER", מים פונקציונליים, מעושרים במגנזיום (אשר זכה עתה בפרס החדשנות בתערוכת המזון באמסטרדם -PLMA) ומגיעים ב-3 טעמים, כחלק מאסטרטגיית הצמיחה של "פריניב" וכניסתה לקטגוריות מוצרים נוספות. כפי שבמשקה ה-"XTRA WATER" פריניב ידעה לייצר בבקבוק ליטר כ-85% מהקצובה היומית של מגנזיום ולמצוא את ייחודו של המוצר כך גם בשייק החדש, XTRA PROTEIN פריניב מביאה הלכה למעשה את הפיתוח והייצור האופייני לה ומייצרת מוצר חדש בקטגוריה חדשה שלא קיימת בארץ.
עוד ב-
אפי דיין, סמנכ"ל שיווק פריניב: "פריניב שמה לעצמה מטרה להיות המובילה בישראל ,עם חדשנות מוצרית, בתחום קטגוריית המיצים הטבעיים. מוצרים אלו יופצו בכל נקודות המכירה במדינת ישראל באמצעות חברת תנובה .הערכתי כי כניסה לתחום זה של מיצים טבעיים ואהובים אלו על הצרכן הישראלי, בתוספת כמות חלבון משמעותית תייצר אופציה נוספת לצרכן להנות ממוצר בריא, מעושר בחלבון וללא תוספת סוכר. והכי חשוב טעים. שוק מוצרי החלבון היום נמצא בעיקר בעולמות תוכן החלב. עולם המיצים המועשרים בחלבון, הינו ייחודי אך ורק לחברת פריניב. פיתוח המוצרים ערך כ - 3 שנים והיה מאתגר מאוד. להערכתי, גודל שוק המיצים השנתי המעושר בחלבון יעמוד בשנתיים הראשונות על כ-10 מיליון שקל. אנו כבר נערכים ליציאה בעוד כשלושה חודשים לטעמים נוספים בקטגוריה"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה