כסף וצרכנות

לאחר שהואשמו בהדתה: רינת גבאי ויובל המבולבל נחשפו - אלו רווחיהם מחנוכה

המופע בכיכובם של גבאי ויובל המבולבל עורר דיון סוער ברשתות החברתיות על תכני ההצגה. כעת, נחשף שכרם של הכוכבים
מערכת ice | 
רינת גבאי, יובל המבולבל (צילום פייסבוק/ רינת גבאי, אלון מצקין, shutterstock)
המופע "הללויה" הביא לבמה אחת את כוכבי הילדים האהובים - יובל המבולבל ורינת גבאי, אליהם הצטרפה אורטל עמר - במופע שהוקדש למסע בזמן בעקבות ההיסטוריה של עם ישראל.
כעת, נחשף כי רינת גבאי ויובל המבולבל גרפו סכום המוערך בכ-350 אלף שקל עבור השתתפותם בהצגה, ואילו אורטל עמר הרוויחה כ-100 אלף שקל. כך התפרסם ב"ערב טוב עם גיא פינס".
כאמור, הפעיל החברתי נאור נרקיס מתח ביקורת חריפה נגד המופע והצית את הדיון. הוא שיתף תיעוד מההצגה שכלל וויכוח בין שני צדדים, זה שמאמין בתנ"ך וזה שמאמין במדע. זה מה שאתם רוצים ללמד ילדים קטנים? שלא צריך לבדוק דברים אלא מספיק רק להאמין?", כתב נרקיס.
הדיון עורר סערה ברשת, וגבאי ויובל המבולבל החליטו להגיב. "יש אנשים שיש להם רתיעה מהדת. ההצגה מספרת את סיפורה של עם ישראל, יש אנשים שסיפורה של עם ישראל מתחיל מקום המדינה", אמר יובל. "לדעתי ולדעת רוב האנשים, הסיפור של עם ישראל מתחיל 3,000 שנה לפני".
הפקת ההצגה הגיבה בנוסף: "ההצגה עוסקת בהיסטוריה של עם ישראל, ובחיבור לשורשים של העם היהודי. היא אינה מציגה צד 'נכון' או 'לא נכון'. על הבמה מוצג דיאלוג בין שתי תפיסות עולם שונות החיות זו לצד זו כחלק מסיפורו המשותף של עם ישראל.
"במהלך המסע שהדמויות עוברות בהצגה, הדמויות לומדות להקשיב, להכיל ולקבל האחת את השנייה. המסר המרכזי של 'הללויה' הוא קבלה, כבוד הדדי, אחדות וחיים משותפים למרות השונות. הלוואי שנדע לאמץ את המסרים הללו גם מחוץ לבמה. אנחנו מזמינים את כולם להגיע וליהנות".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה