כסף וצרכנות
איטלקי או אסייתי? אלו משלוחי האוכל הפופולאריים ביותר בישראל
סקר חדש של סיבוס חושף: המטבח האיטלקי הוא האהוב ביותר על עובדי חברות לקוחות סיבוס עם למעלה מ-56%. כאשר למעלה מ-60% אוכלים אוכל איטלקי חלבי לפחות פעם בשבוע
רגע לפני חג השבועות הידוע כחג הגבינות, ערכה חברת סיבוס פלאקסי, סקר בקרב עובדי חברות שבדק את האהבה לאוכל איטלקי חלבי. בסקר, נשאלו המשתתפים: מהן המנות האיטלקיות, חלביות האהובות על עובדי חברות בישראל, מה היא התוספת האהובה על אחד המאכלים האיטלקיים הידועים ביותר- הפיצה וכן באיזה תדירות אוכלים או מזמינים אוכל איטלקי חלבי.
כאמור, המטבח האיטלקי הידוע כמטבח עם מאכלים בעלי אופי חלבי, הוא המועדף ביותר על עובדי חברות בישראל עם 56%, אחריו המטבח האסייתי עם 24% ואחריהם המטבחים הבשריים והישראליים עם 10% כל אחד.
מבין המנות האיטלקיות החלביות, המנה המועדפת היא פסטה עם 50%, במקום השני ניצבת מנת הפיצה עם 38% ולאחר מכן ריזוטו עם 10% ואנטיפסטי עם 2%. מה היא התוספת האהובה ביותר על הפיצה? אננס! עם 42%, ולאחר מכן התוספות הקלאסיות, זיתים ופטריות עם 15% כל אחת.
עוד ב-
עוד בדקו בסיבוס, את התדירות בה עובדי חברות אוכלים או מזמינים אוכל איטלקי חלבי: למעלה מ-60% אוכלים אוכל איטלקי לפחות פעם בשבוע, 30% אוכלים לפחות פעם בחודש ו-10% מדווחים כי הם אוכלים אוכל איטלקי פעם בכמה חודשים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה