שיווק ופרסום

המתכון המושלם: כיצד תצליחו להכין בבית את הצ'יפס הטעים ביותר?

לרגל  יום הצ'יפס הבינלאומי, אשר מצוין מידי שנה ברחבי העולם ב-13 ביולי, השף של רשת BBB, דוד אלחדף, מלמד אתכם את הסוד לצ'יפס הטעים ביותר שתאכלו
מערכת ice |  1
ציפס (צילום יחצ BBB)
לרגל  יום הצ'יפס הבינלאומי, אשר מצוין מידי שנה ברחבי העולם ב-13 ביולי, רשת BBB מזמינה אתכם להינות מצ'יפס משובח בשילוב מנצח עם המבורגר טרי וטעים. הצ'יפס המוגש ברשת BBB מגיע מבלגיה, מולדת הצ'יפס, וסוד הפריכות שלו טמון בשיטת הציפוי הכפול, שהופך כל ביס לקראנצ'י במיוחד.
לדברי השף של רשת BBB, דוד אלחדף: "צ'יפס או טוגן בעברית, מוגש בדרך כלל כתוספת למאכלים עממים. בעולם קיימים כ-4,000 זנים שונים של תפוחי אדמה, וביניהם חומים, צהובים, כחולים ועוד, ולכן טעם הצ'יפס תלוי גם בסוג תפוח האדמה. הצ'יפס נחשב לאחד המאכלים הכי פופולריים ברחבי העולם ובהולנד הוא אף נחשב לחטיף הלאומי".
"מקובל וניתן למצוא אותו בדוכנים רבים ברחובות העיר, מתובל במלח ונטבל בקטשופ, רוטב ברביקיו, רוטב אלף האיים או מיונז. בארה"ב למשל הצ'יפס מקובל כתוספת להמבורגר - ולפעמים אף בתוכו, שילוב זה אף מאוד אהוב ומקובל גם בישראל. דוגמה נוספת היא אנגליה בה מגישים טוגנים כתוספת לדג מטוגן בארוחת פיש אנד צ'יפס". 
השף דוד אלחדף, מעניק מספר טיפים להכנת צ'יפס איכותי, נכון  וטעים בבית: צ'יפס פריך, רך מבפנים ומתמוסס בפה, ושזוף מבחוץ. בחרו להכנת הצ'יפס תפוחי אדמה טריים, קשים ובעלי קליפה חלקה – ללא קמטים. בחרו אך ורק תפוחי אדמה גדולים, שיקלו על הקילוף והחיתוך. מומלץ להכין צ'יפס מתפוחי אדמה אדומים, מסוג דזירה, הם מכילים כמות גבוהה של עמילן, הם שומרים על המרקם והם גם מחזיקים מעמד זמן רב יותר. להכנת הציפס המושלם מומלץ לחתוך ולבשל במים את תפוחי האדמה עד רכות ולקרר היטב טרם הטיגון. ניתן להכין צ'יפס "דל קלוריות" בסיר בישול – ללא טיגון.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    כתבה שמחדשת המון (ל"ת)
    וואו כמה למדנו 06/2023/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור