ויראלי
ארז איסקוב נגד רון נשר: הסיבוב השלישי | פרסום ראשון
הסכסוך שממשיך להסלים, גם מאחורי הקלעים. אחרי שהודלף קטע מתוך המשך הסכסוך של ארז איסקוב ורון נשר, כעת נחשף ב-ice צד של המקורבים לנשר והבקשה המפתיעה של איסקוב לטענתם
לאחר שבשבוע שעבר דווח ב״ישראל בידור״ שהיה עימות בין ארז איסקוב לרון נשר ועצרו את הצילומים, וחשפנו לראשונה ב-ice את הסיבה לסכסוך ומה שקרה לאחר מכן.
כאשר על פי מקורבים להפקת התכנית, הסכסוך בין השניים התקיים סביב משחק משותף בין הקבוצות, כאשר נשר בקבוצה א' ואיסקוב בקבוצה ב', המשחק בין השניים הסלים וכך גם השיח שהוביל לעצירת הצילומים. גורמים בהפקה מסרו בדיווח בשבוע שעבר ל-ice, כי מדובר "בשיח על המשחק בתכנית ולא על פרטים אישיים".
עוד נודע כי גורמים בהפקה מסרו ל-ice "שהתרחיש שאיסקוב או נשר יעלו על מטוס חזרה לישראל מהצילומים בגלל הסכסוך, לא שלול על הסף". לאחר עצירת הצילומים, הפקת התכנית זימנה לשיחה משותפת את נשר, איסקוב והפקת התכנית על מנת לדבר על הדברים ולהמשיך בצילומים. גורמים בהפקה מוסרים כי הם "מקווים מאוד שהמשבר בין השניים יסתיים, מכיוון שהדבר נמצא בסימן שאלה".
מטעמו של רון נשר נמסר בשבוע שעבר ל-ice: "אלו שני אנשים בוגרים, מדובר במשחק תחרותי, בתכניות ריאליטי קורים דברים כאלה, והם יסדרו את זה ביניהם. אנו מדגישים שמדובר בעונה הכי חזקה של 'גולסטאר'".
מטעם ארז איסקוב לא נמסרה תגובה.
מטעם הפקת תכנית "גולסטאר" לא נמסרה תגובה.
לאחר מכן, השבוע דווח ב״ישראל בידור״ הדלפה מאחורי הקלעים על הסכסוך שממשיך להסלים, הדלפה שעלתה גם לעמוד הטיקטוק של פלטפורמת הבידור.
נודע כי אותו טיקטוק ב״ישראל בידור״ שהודלף מאחורי הקלעים, ירד מהאוויר מסיבה מפתיעה ומתפרסם לראשונה ב-ice, לטענת מקורבים לנשר כי הסיבה לטענתם שהסרטון ירד מהאוויר, בגלל שאיסקוב ביקש שהסרטון יירד, לאור זה שחלק מהגולשים בתגובות לא היו בצד שלו, ומנגד נציין שכמו כל פלטפורמה עיתונאית, לעיתים תכנית יורדים מהאוויר ללא כל קשר לתוכן עצמו ולמסוקרים, אלא משיקולים מקצועיים בלבד.
מטעם ארז איסקוב לא נמסרה תגובה.
מטעם התכנית "גולסטאר" לא נמסרה תגובה.
צפו בתגובות הגולשים לטיקטוק שירד מהאוויר.

קרדיט: טיקטוק @israel_bidur

קרדיט: טיקטוק @israel_bidur
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.דווקא נראה שארז שבר לו את הצורהלירון 11/2025/07הגב לתגובה זו0 0דווקא נראה שארז שבר לו את הצורה למה רון נשר כבר שבוע בוכה כמו ילדה בת 6 שלקחו לה את הברביסגור


