מדדים ומחקרים

למה 70% חושבים שהאוכל טעים יותר בקיץ? תופתעו לגלות

שליש מהנשאלים כל כך נרגשים שהם רואים בהתחלה של הקיץ מוקדם יותר מיוני (31%), כשהם מחפשים מזג אוויר חם (50%) וימים ארוכים יותר (21%) כסימנים שהעונה הגיעה
מערכת ice | 
אנשים בחוף הים בתל אביב (צילום פלאש 90/ אבשלום ששוני)
כשהקיץ מגיע, אנשים מתכוננים לכיף שמגיע איתו: על האש, חוף הים והרבה שמש. סקר שנערך בקרב 2,000 מבוגרים בארה"ב מצא שאנשים מתרגשים לקראת הקיץ, מרגישים "הרבה" או "מאוד" מתרגשים משינוי העונה (54%).
שליש מהנשאלים כל כך נרגשים שהם רואים בהתחלה של הקיץ מוקדם יותר מיוני (31%), כשהם מחפשים מזג אוויר חם (50%) וימים ארוכים יותר (21%) כסימני העונה. אנשים כל כך מתרגשים לקראת הקיץ שהם מתחילים להחליף את המלתחה שלהם לבגדים במזג אוויר חם כבר באפריל (26%).
הסקר, שנערך על ידי OnePoll עבור Chinet, מצא גם שהאמריקאים ממשיכים עסוקים בקיץ הזה, כאשר 68 אחוזים אמרו שהם צפויים להשתתף ביותר מפגשים במהלך העונה הזו. הקיץ, המשיב הממוצע מתכנן להחזיק ארבעה ימי בריכה/חוף, להביא איתו צ'יפס (57%), לימונדה (56%), תה קר (55%), פירות טריים (54%) וכריכים (51%).
באופן דומה, הם ילכו לחמישה על האשים, בציפייה לזלול בהמבורגרים (77%), נקניקיות (72%), עוף (65%) וצלעות (62%). סלט תפוחי אדמה (62%) ותירס (53%) הם גם חשובים, שכן המשיבים עמדו בממוצע על ארבע תוספות הכרחיות בעת אכילת אוכל מהגריל.
לא משנה לאן הם הולכים, 40 אחוז נהנים לנצל את מזג האוויר ולאכול בחוץ כשאפשר במהלך הקיץ בגלל האוויר הצח (79%) והשמש (71%). עד כדי כך, שיותר ממחצית מהמשיבים הללו אמרו שהם רוצים שיוכלו לאכול בחוץ כל השנה (58%). 31 אחוז גם פחות מוטרדים מאכילת "מאכלים מבולגנים" בקיץ מאשר בתקופות אחרות של השנה.
אוכל עושה את העונה עבור חלק, שכן שבעה מתוך 10 מסכימים שחלק מהמאכלים פשוט טעימים יותר בתקופה זו של השנה (71%) כמו אבטיח (74%), גלידה (68%) ולימונדה (59%).
מוצרי בסיס לבישול כמו עוף על האש (54%), נקניקיות (54%) וקלחי תירס (54%) נכנסו גם הם לרשימת המזונות שטעמם יותר במהלך הקיץ. מחצית מהנסקרים מסכימים שמכל עונות השנה, בקיץ יש את האוכל הטוב ביותר כמו פירות טריים, שתייה קרה וברביקיו מעל ארוחות חג ההודיה של הסתיו ועוגת תפוחים או מרק חורף ושוקו חם.
בקיץ, המשיבים אמרו שהם צפויים לצרוך הכי הרבה חטיפים (37%) וארוחות קלות (61%), בעוד שארוחות כבדות שמורות לחורף (64%).
מעניין לציין ש-32 אחוז צפויים לבשל יותר במהלך הקיץ מאשר בעונות אחרות. כאשר מארחים אחרים לאירועי קיץ, כמעט מחצית מהמשיבים הופכים יצירתיים על ידי בישול מזון חדש (48%).
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה