מדדים ומחקרים

טירוף הזמנות בט"ו באב: זו המנה שלא הפסיקו להזמין

עובדי ההייטק בתל אביב הזמינו 60% מסך המשלוחים בסיבוס, במקום השני עובדי הייטק המתגוררים בהרצליה עם 21% ובמקומות השלישי והרביעי חיפה עם 10% וירושלים עם 9%. בראש ההזמנות: גלידה
מערכת ice | 
משלוחים בתקופת הקורונה (צילום freepik)
אז מה הזוגות האוהבים הזמינו בערב ט״ו באב בסיבוס? החברה המשרתת עשרות אלפי עובדי חברות הייטק מדווחת על גידול של 45% בהזמנה ממסעדות מערב רגיל וזינוק של 300% בהזמנה מגלידריות.
הנתון המסקרן הוא, שהשעה 20:00 היא השעה העמוסה ביותר עם 20,000 הזמנות בתוך שעה וממוצע לסועד שעמד על 80 שקל, מדובר במיליוני שקלים שגרפו מסעדות בפרק זמן זה בלבד.

בראש המזמינים, תל אביב: עובדי ההייטק בתל אביב הזמינו 60% מסך המשלוחים, במקום השני עובדי הייטק המתגוררים בהרצליה עם 21% ובמקומות השלישי והרביעי חיפה עם 10% וירושלים עם 9%. 
קפה נואר, טאקריה, גלידה גולדה ומסעדת קפה טאיזו היו הפופולאריות ביותר וכבשו את מצעד המשלוחים בערב ט״ו באב. דווקא רשתות של מזון מהיר או של אוכל רחוב נשארו קצת מאחור.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה