תקשורת ומדיה
אחרי שעזבה את 'קופרמן': ליאת פלדמן תהיה מנהלת הפיתוח ב'גיל הפקות'
פלדמן מצטרפת לתחום פיתוח הפורמטים בארץ ובעולם בחברה שמפיקה את 'מאסטר-שף' ו'רוקדים עם כוכבים', ותנהל גם את תחום פיתוח התוכן בחברה

ליאת פלדמן הצטרפה ל\'גיל הפקות\' ותנהל ותפתח פורמטים לארץ ולעולם, כמו גם את תחום פיתוח התוכן של בית ההפקה. עד לאחרונה הייתה פלדמן סמנכ\"ל התוכן ב\'קופרמן הפקות\', מפיקת \'האח הגדול\'.
פלדמן מחזיקה ברזומה עשיר בתחום הטלוויזיה בישראל. לפני \'קופרמן הפקות\', עבדה במשך 4 שנים כסמנכ\"לית התוכן של ערוץ 10 ובמסגרת תפקידה הייתה אחראית על הפיתוח וההפקה של תכניות חדשות בערוץ, בהם \'הישרדות\', \'היפה והחנון\', \'החברים של נאור\' ועוד. קודם לכך עבדה בזכייניות ערוץ 2 \'קשת\' ו\'טלעד\', ובערוץ ביפ.
ליאת פלדמן מסרה: \"זו תקופה לא פשוטה לשוק התקשורת בארץ. קיים פער גדול בין היכולות היצירתיות בארץ לבין היכולת הכלכלית של השוק לקדם הפקות חדשות. מבחינה זו אני שמחה ונרגשת לשלב כוחות עם גיל הפקות בניסיון לקדם פורמטים מקוריים בארץ ובחול. ברצוני להודות עד מאוד לקופרמן הפקות, ובעיקר לאלעד קופרמן, על שנה של גיבוי יצירתי ומחשבתי\".
אסף גיל, בעלי גיל הפקות, מסר: \"ניסיונה הרב ויכולותיה המוכחות של ליאת מדברים בעד עצמם. הצטרפותה אלינו, מהווה נדבך נוסף לחיזוקה של גיל הפקות כגוף תוכן מוביל בשוק הטלוויזיה בישראל\".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.מקצוענית מוטלת בספקשילמתי לה את המשכורת 01/2012/20הגב לתגובה זו0 0מי שבאמת מוכשר אלו האנשים שעבדו תחתיה- היא רק גרפה את הקרדיט ואת המשכורת המנופחת. כל בלון סופו להתפוצץ.סגור
-
3.המון בהצלחה! (ל"ת)סולי 01/2012/17הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.במשך שנים עבדתי איתה. מוכשרת ויצירתית ביותר (ל"ת)עבדתי איתה 01/2012/17הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.כל כך לא מוכשרת..שירלי 01/2012/17הגב לתגובה זו0 0לא סתם היא "עזבה" שתי עבודות בשנתיים. דוברמן שנובח אבל לא מצליח לנשוך..סגור