בארץ
שורד השבי בווידוי מצמרר: "החוטף שלי תקף אותי מינית, הייתי בהלם"
גיא גלבוע דלאל, שחשף לאחרונה את התקיפה המינית שחווה בשבי, שחזר שוב את רגעי האימה: "לא יכולתי לברוח, בפעם השנייה זה כבר היה ברמה אחרת. חשבתי אם אני עושה משהו לא נכון"
שורד השבי גיא גלבוע דלאל, ששוחרר אחרי למעלה משנתיים הגיהנום של החמאס, חשף לפני כשבועיים בריאיון מצמרר שערך לחדשות 12 כי בזמן שהיה בשבי הוא עבר התעללות מינית מצד מחבל של החמאס.
שורד השבי סיפר בין היתר כי "הוא התחיל לגעת לי בכל הגוף. קפאתי. אמרתי לו: 'אתה צוחק, נכון?, זה אסור באיסלאם'. הוא הצמיד לי רובה לראש וסכין לגרון. הוא אמר לי שאם אני אספר את זה למישהו - הוא יהרוג אותי".
חלקים מהריאיון שערך גלבוע דלאל ל"ישראל היום" פורסמו היום (רביעי), בו הוא שוב דיבר על הפגיעות המיניות שחווה בשבי. תחילה, הוא הודה כי "אני רוצה שאנשים שעברו דברים כאלה וישמעו אותי יקבלו מזה כוח, שיידעו שהם לא לבד, שזה יחזק אותם".
עוד ב-
בהמשך, דיבר על הפגיעה המינית שחווה בשבי: "אני הייתי תקוע עם החוטף שלי שתקף אותי מינית. לא יכולתי לברוח, וכל הזמן חשבתי לעצמי אם אני עושה משהו לא נכון, אם אני צריך להתנגד פיזית, אולי אם אעשה משהו כזה זה הוא יהיה עוד יותר אלים. חשבתי שאולי אני צריך לספר למישהו, למרות שאיים עלי שיהרוג אותי אם אעשה את זה. בשתי הפעמים הייתי בהלם. בפעם השנייה זה כבר היה ברמה אחרת".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.והעולם שותק (ל"ת)יעקב ל 12/2025/03הגב לתגובה זו0 0סגור



