בריאות
אדל בספלוב בכאבים: "איזה סיוט לא נורמלי, השם ישמור"
הכוכבת ומשפיענית הרשת, אדל בספלוב, שיתפה באינסטגרם בלילה הקשה שעברה ובסיבה הרפואית שהדירה שינה מעיניה: "לא ישנתי דקה, איזה סיוט"

רק בריאות! אדל בספלוב רגילה לחלוק את כל מה שעובר עליה עם העוקבים שלה באינסטגרם ורק לפני כמה ימים זכינו לראות אותה נוצצת במיוחד במסיבת פורים. בדרך כלל, הכוכבת פעילה בסטורי כבר החל משעות הבוקר המוקדמות כשהיא באנרגיות ומצב רוח טוב, אבל הבוקר (שני) נפתח מעט אחרת, אחרי לילה קשוח במיוחד.
בספלוב שיתפה תמונה שלה ועל גביה כתבה: "לא ישנתי דקה בלילה, איזה סיוט. וירוס בטן אבל משהו לא נורמלי, השם ישמור". רק אתמול בלילה העלתה הכוכבת לסטורי שלה תמונות מארוחת הערב אליה יצאה ביחד עם בעלה, מאץ' עבד - האם זה קשור? לעולם לא נדע.

צילום מסך מאינסטגרם @adelbespalov
כזכור, אדל היא אחת ממשפיעניות הרשת הבולטות בישראל וכיאה למעמדה היא משתפת בכל מה שעובר עליה. רק בחודש ינואר שיתפה בחולי שתקף אותה ואת בעלה. אז היא אמרה בסרטון בסטורי שלה: "אני לא אוהבת להיות חולה, אני לא מעוניינת להיות חולה, מאץ' קודח מחום. וואו, זה משתק את כל הגוף".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה