רכילות עסקית

שר הכלכלה התארח במטה החברה הגדולה ביותר בהודו

במהלך הפגישה במטה TCS במומבאי, דנו הבכירים בשיתוף הפעולה המתקיים כיום בין ממשלת ישראל וענקית הטכנולוגיה ההודית ובדרכים להעמיקו
מערכת ice | 
ביקור שר הכלכלה
המשלחת הישראלית מטעם משרד הכלכלה ושר הכלכלה ניר ברקת ביקרו בסוף השבוע שעבר במטה המרכזי של ענקית הטכנולוגיה TCS במומבאי במסגרת ביקורו הרשמי של השר בהודו.
המשלחת הישראלית מטעם משרד הכלכלה מנתה בין היתר את אמנון מרחב, מנכ"ל משרד הכלכלה, אוהד כהן, מנהל מִנהל סחר החוץ ואיילת נחמיאס ורבין, יו"ר מכון הייצוא. המשלחת הישראלית התקבלה ע"י ענאנת' קרישנאן, ה-CTO של TCS העולמית, סומנטה רוי, מנכ"ל TCS במזרח התיכון, אפריקה ואגן הים התיכון וחן קמר, מנכ"ל TCS ישראל. מדובר בפגישה הרשמית היחידה שהתקיימה בין השר ובין גורמים מהשוק הפרטי במדינה. TCS היא אחת מחברות הבת הגדולות של קבוצת טאטא, הגוף העסקי הגדול בהודו.
במהלך הפגישה דנו הבכירים בשיתוף הפעולה המתקיים כיום בין ממשלת ישראל וענקית הטכנולוגיה ההודית ובדרכים להעמיקו. TCS משתפת כיום פעולה עם המגזר הציבורי במדינת ישראל במגוון תחומים, כאשר בראש ובראשונה ניצב פרויקט "נימבוס", שמטרתו העברת פעילות משרדי הממשלה לענן מאובטח. TCS נבחרה להוביל את הפרויקט ע"י משרד הכלכלה, משרד ראש הממשלה, רשות המים וגופים ציבוריים אחרים. פרויקט הדגל של החברה בישראל הוא פלטפורמת הבנקאות הדיגיטלית מקצה לקצה שפותחה ע"י TCS ומצויה בשימוש הבנקים ומאפשרת להם למנף את פעילותם הדיגיטלית באופן מאובטח.
שר הכלכלה והתעשייה ניר ברקת: ״הודו בדרך להפוך לכלכלה השלישית בגודלה בעולם, ואנחנו נקדם הסכם פיתוח עסקי חדש שיאפשר ליהנות מהיתרונות היחסיים של שתי הכלכלות. הודו היא בת ברית אסטרטגית של מדינת ישראל והעם ההודי הוא חבר אמת של העם היהודי. אני מודה לממשלת הודו ולעם ההודי על קבלת פנים חמה וביתית ועל חברות אמת עם מדינת ישראל והעם היהודי. השוק ההודי טומן בחובו הזדמנויות אדירות עבור ישראל ובכוונתי לקדם יחד עם עמיתיי השרים ההודים הסכמי שתופי פעולה פורצי דרך שיאפשרו להגדיל משמעותית את הסחר ושיתוף הפעולה העסקי בין חברות ישראליות להודיות. הודו וישראל חולקות ערכים וחזון משותף הנסמך על מצוינות אנושית, רעיונות פורצי דרך ושיתוף פעולה בין-לאומי כמנוף להצלחה ושגשוג עתידי. שמחתי להתארח במטה המרכזי של TCS, חברת הטכנולוגיה הגדולה ביותר בהודו, במסגרת ביקורי הרשמי במומבאי. אנו מחויבים לסייע לחברות הישראליות וההודיות לקדם שיתופי פעולה עסקיים ולהעצים באמצעות הכלכלה את הקשרים בין המדינות״.

ענאנת׳ קרישנאן, CTO בחברת TCS העולמית: "ל-TCS עניין רב בטכנולוגיה, היצירתיות והחדשנות של חברות הסטארט-אפ הישראליות. אנו מוצאים הזדמנויות רבות בשיתופי פעולה הדדיים עם חברות ישראליות וגופים ממשלתיים. נמשיך להעמיק את הקשרים ושיתופי הפעולה הפוריים שלנו עם לקוחותינו בישראל, למען בניית עתיד טוב יותר המבוסס על חדשנות וקדמה".
חן קמר, מנכ"ל TCS ישראל: "TCS היא מהחלוצות של השוק ההודי בישראל, כאשר אנו מציינים מעל 15 שנות פעילות במדינה. אנו פועלים עם מגוון רחב של ארגונים וגופים ציבוריים בפרויקטים רבים ומסייעים להם לרתום את כוחן של הטכנולוגיות הדיגיטליות במטרה להשתפר ולייעל את ביצועיהם. אנחנו שמחים לחזק את הקשר בין TCS לשוק הישראלי ולקחת אותו צעד נוסף קדימה. אני מאמין שהמגמה הזו תמשיך ותתחזק בשנים הקרובות".
TCS נוכחת בישראל מאז שנת 2005 ומסייעת לכמה מהארגונים הגדולים במשק לייעל את פעילותם העסקית תוך שימוש בטכנולוגיות חדשניות ופורצות דרך, שיפור ואימוץ מודלים עסקיים חדשים ושיפור חוויית הלקוח. יותר מ-1,100 עובדי החברה בפתח תקווה, ירושלים והודו, מסייעים ללקוחות ישראליים להישאר מעודכנים וחדשניים במגוון רחב של תעשיות, בניהן תעשיית הבנקאות, התחבורה, השירות הציבורי, ההייטק, הייצור והקמעונאות.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה