רכילות עסקית

כבוד גדול למלונות דן: שף יפני מוביל מגיע לביקור מיוחד ברשת

השף MASATO MAESAWA שיגיע לישראל היישר מיפן, יציג בארוחה בדן קיסריה ריזורט ובסדנת המאסטר קלאס שלו באורט דן גורמה את המטבח ה- Aichi בו זכה לפרסים ועיטורים רבים
מערכת ice | 
MASATO MAESAWA (צילום Maruhon Gomaabura)
מלונות דן בשיתוף פעולה עם חברת "ימה וקדמה" וחברת Maruhon Gomaabura, במסגרתו תארח את השף היפני המוביל MASATO MAESAWA שיבשל ארוחה חד פעמית בדן קיסריה ריזורט יחד עם שף המלון, אופיר דביר ויעביר סדנת מאסטר קלאס באורט דן גורמה.
השף MASATO MAESAWA שיגיע לישראל היישר מיפן, יציג בארוחה בדן קיסריה ריזורט ובסדנת המאסטר קלאס שלו באורט דן גורמה את המטבח ה-Aichi בו זכה לפרסים ועיטורים רבים. השף, המשמש כיום כמפתח המזון והשף הראשי של חברת Maruhon Gomaabura יצרנית שמני שומשום וגומא הגדולה ביפן, כיהן בעבר כשף הראשי במוסד SENDAI INTERNATIONAL CENTER ובמלונות המובילים KOYO GRAND HOTEL ו-APPI GRAND HOTEL.
הארוחה המיוחדת והחד פעמית של השף MASATO MAESAWA עם אופיר דביר שף דן קיסריה תתקיים בריזורט ביום חמישי ה-23/3/23 בשעה 19:00 והיא פתוחה לקהל הרחב. התפריט של הארוחה המיוחדת בדן קיסריה ריזורט כולל מגוון מנות המאפיינות את המטבח ה- Aichi בו מתמחה השף MASATO MAESAWA, ביניהן: מנת השבו שבו – תבשיל קדירה יפני שיתופי, סשימי דג ים טרי, שיפודי היקיטורי המפורסמים ועוד.
 המשתתפים בסדנת המאסטר קלאס באורט דן גורמה ילמדו להכין מגוון מנות של השף MASATO MAESAWA המאפיינות את המטבח ה- Aichi, כגון: ירקות מאודים, חמוצים בסגנון AICHI, ירקות טמפורה ללא קליה, קדירת ירקות בסגנון יפני, סשימי דגי ים, מנת שבו שבו, יקיטורי בסגנון AICHI עם שמן צ'ילי, עוגיות וגלידת סומסום.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה