השוק
מכה לבנק לאומי: רשות ניירות הערך בלמה את המהלך החדש
בנק לאומי בתגובה להחלטה: "נמשיך ליזום מוצרי השקעה אטרקטיביים ומעודדי תחרות שמיטיבים עם המשקיעים בשוק ההון"
לאחר שבנק לאומי השיק בחודש ספטמבר האחרון ללקוחות הבנק את פיקדון ה-S&P 500, כעת, רשות הני"ע הודיעו כי לראשי הבנק להוריד את הפרסומים על השירות.
השירות שאותו שיווקו איפשר ללקוחות להפקיד לפחות 5,000 דולר לתקופה של עד 5 שנים בפיקדון נזיל. במקום לרכוש קרן נאמנות או קרן סל, הבנק מציע לישראלים להפקיד את כספם בבנק ללא דמי ניהול, עמלות קנייה ומכירה ועם נזילות יומית.
ההחלטה החדשה נובעת כי ישנו חשש שהפיקדון הוא תעודת סל, הרשות לניירות ערך הגיבה להחלטה הדרמטית: "בעקבות פרסום הפיקדון החדש של בנק לאומי פנתה הרשות לבנק והציגה את הקשים הרגולטוריים הכרוכים בו".
עוד בתגובתה נכתב כי "לאחר דיון בין הרשות לבנק, הפסיק הבנק את שיווק הפיקדון", רשות הניירות ערך צפויה להסדיר את הנושא: "הרשות צפויה לפרסם עמדה מסדירה המבהירה את האסדרה החלה ביחס למוצרים המובנים השונים במהלך החודשים הקרובים".
גם בבנק לאומי התייחסו להחלטה: "נמשיך ליזום מוצרי השקעה אטרקטיביים ומעודדי תחרות שמיטיבים עם המשקיעים בשוק ההון".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


