דיגיטל וטק
שטראוס מתחדשת: מרכז חדשנות הושק אמש עבור חברות פודטק ישראליות
עוד ב-
חממת הפודטק כוללת מעבדה לתרביות תאים הכוללת תשתית מלאה לפיתוח מוצרי ובשר דגים מתורבתים, מעבדת פרמנטציה מדייקת, בעלת קיבולת פרמנטציה של, החל ממילימטרים בודדים ועד 20 ליטרים, מעבדה ביולוגית מרכזית, חדר אכסון המכיל מערכות קירור לשימור תאים ומיקרואורגניזמים. בנוסף המתחם כולל חדר ייעודי לתהליכי מיצוי והפרדה של מולקולות וחלבונים והפיכתם לאבקות באמצעות מערכות ייבוש בהתזה וייבוש בהקפאה.
בנוסף לכל אלה הוקמה מעבדה לפיתוח אפליקציות מזון, המרושתת במערכת ועידת וידאו על מנת לאפשר עבודה במשותף עם השותפים האסטרטגים של חממת המטבח, ביניהם החברות הגלובליות Gea Givaduan והאוניברסיטה העברית ולקדם עבודה משותפת בין הסטארטאפים הישראלים לתעשיית המזון הגלובלית בשקיפות וקנה מידה רחב.
אלעד קומיסר, סמנכ"ל בכיר פיתוח עסקי ואסטרטגיה בשטראוס מסר: "המרכז החדש שהקמנו בשיתוף עם רשות החדשנות יעניק בית, ידע, כלים וטכנולוגיות זמינות לחברות הזנק הישראליות מתחומי הפודטק השונים ויסייע להן להצעיד את תעשיית המזון קדימה אל מול המגמות, הצרכים המתחדשים והאתגרים השונים. הכוחות המשולבים של התעשייה, גורמי ממשל, ארגונים והקהילה לצד החדשנות של היזמים והסטארטפים של החחמה, מהווים אקוסיסטם עוצמתי ורחב המאפשר יצירת פתרונות טכנולוגיים חדשנים, שיאיצו את צמיחת תעשיית הפודטק בארץ ובעולם ויקרבו אותה מהמעבדה לצלחת".
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה