קריירה ולימודים
השף שיבשל לנשיא ארה"ב חושף: זה מה שיאכל בישראל
השף של מלון וולדרף אסטוריה איציק ברק מזרחי סיפר בראיון לגל"צ: "לא קיבלנו שם בקשה ספציפית מהאמריקנים, רוצה להביא איזה דג לברק, טחינה, בורגול, שמן זית, ויניגרט של תפוזים, תרד - משהו שימתג את המטבח הישראלי"
ג'ו ביידן, נשיאה של ארצות הברית ינחת היום (רביעי) בישראל לקראת שלושה ימים בהם ינסה לדחוס כמה שיותר אירועים בזמן הקצר, עם מטרה גדולה לצאת עם הישג מהפגישות בישראל וברשות הפלסטינית. אבל שאלתם את עצמכם מה הוא יאכל בזמן הזה?
איציק ברק מזרחי, השף במלון וולדורף אסטוריה שיבשל לביידן את הארוחות בזמן שהותו בארץ, סיפר בראיון לגל"צ: "הארוחה לא נקבעה כי לא קיבלנו שם בקשה ספציפית מהאמריקנים, אנחנו מחכים לראות מה הנשיא ירצה".
עוד הוסיף השף המוערך בנוגע לסוגי המאכלים שהוא מעוניין להציג בפני ביידן: "אני רוצה להביא איזה דג לברק, טחינה, בורגול, שמן זית, ויניגרט של תפוזים, תרד - משהו שימתג את המטבח הישראלי".
עוד ב-
איציק ברק מזרחי הוסיף לסיכום: "יש צוות של אמריקנים שיעשה בידוק לכל האוכל, יעבור איתנו בזמן שאנחנו מבשלים ויבחר מטעמים ביטחוניים איזה דגים אנחנו מבשלים ואיזה ירקות אנחנו מבשלים"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה