שיווק ופרסום
בהשקעה של מאות מיליוני שקלים: אל על במהלך משוגע
בנתב״ג, באזור התמך המערבי בנמל, ייבנה מפעל מזון המטוסים החדיש שיתפרס על שטח של כ-13,000 מ"ר. מדובר בבשורה משמעותית, שכן המפעל יהיה המתקדם ביותר בישראל והוא עתיד לתת תעסוקה לכ-650 עובדים שייצרו למעלה מ-45,000 מנות ביום
היום (שני) נערך טקס הנחת אבן פינה להקמת המפעל החדש של חברת תמ״מ (תעשיית מזון מטוסים) מקבוצת אל על, בהשתתפות מר קני רוזנברג, מנכ״לית אל על, דינה בן טל גננסיה, ומנכ״ל תמ״מ, עוז רדומסקי.
הטקס נערך בנתב״ג, באזור התמך המערבי בנמל, שם ייבנה מפעל מזון המטוסים החדיש שיתפרס על שטח של כ-13,000 מ"ר. מדובר בבשורה משמעותית, שכן המפעל יהיה המתקדם ביותר בישראל והוא עתיד לתת תעסוקה לכ-650 עובדים שייצרו למעלה מ-45,000 מנות ביום. הקמת המפעל עבור חברת תמ"מ מקבוצת אל על, מוערכת בהשקעה של כ-57 מיליון דולר.
חברת תמ"מ נוסדה בשנת 1949 והיא כיום החברה המובילה בישראל בתחום המזון התעופתי. המפעל הקיים נמצא במיקום הנוכחי למעלה מ-54 שנים, ומייצר כ-30,000 מנות מזון למטוסים ביום, עבור חברות תעופה רבות, כאשר אל על הגדולה בהן. חדשנות, איכות ומקצועיות מאפשרים לחברה לשרת את לקוחות החברות השונות מהמגזרים השונים עם יותר מ-7 מיליון ארוחות מגוונות בכל שנה.
אחרי 74 שנות פעילות של חברת תמ"מ ולאחר שבעשור האחרון הוכפלה הפעילות של החברה, המתקן המודרני והחדיש ייתן מענה לדרישות השונות הן בתחום הקולינארי והן בתחום הלוגיסטי והתפעולי.
מימין לשמאל: קני רוזנברג, מנכ״לית אל על, דינה בן טל גננסיה, מנכ״ל שמיר הנדסה, משה שרשוב, מנכ״ל תמ״מ, עוז רדומסקי
מדברי מנכ״לית אל על, דינה בן טל גננסיה: ״אל על נמצאת בתהליך התחדשות וממריאה למחוזות שלפני שנה לא העזנו לחלום עליהם. כחלק מהתהליך אנו מניחים היום את אבן הפינה למפעל המזון הכשר הגדול והמתקדם בעולם. מפעל חדשני ויעיל, משולב טכנולוגיות מזון וטכנולוגיות נוספות. אנחנו עובדים קשה כדי לשפר את המוצר עבור לקוחותינו, חלק בלתי נפרד מכך זה האוכל שמוגש במטוסים, שם אנו מביאים בשורה גדולה - עם המפעל החדש והשף החדש שלנו אסף גרניט. אני אשתמש במשפט של הבעלים שלנו - אנחנו לא חברת תעופה שמתמחה בשירות, אנחנו חברת שירות שמתמחה בתעופה״.
עוד ב-
מדברי מנכ״ל תמ״מ, עוז רדומסקי: ״המפעל שייבנה ייתן מענה לתוכניות האסטרטגיות של חברת אל על ב-25 השנים הבאות. כיום מועסקים בתמ״מ כ-400 עובדים, כאשר חלקם בעלי ותק של 20, 30 ואפילו מעל 40 שנות ותק, ועובדים מסביב לשעון 24/6. כבר בימים אלה אנו עסוקים בהטמעת תהליכי עבודה חדשים מהמתקדמים ביותר, כדי שכניסתנו למפעל החדש תהיה מיטבית״.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
6.אוי ואיצבי רוזנבללאט 05/2023/11הגב לתגובה זו0 0עכשו גם האוכל יהיה על הפנים כמו חברת פח אל עלסגור
-
5.תמ"מאני 05/2023/11הגב לתגובה זו0 0מרויחים מבזבזים זו אל על עד שיום אחד מגלים אין כסף ומחפשים את הבנקים שילוו להם.סגור
-
4.כל הכבוד וההצלחה רבה (ל"ת)שמי 05/2023/09הגב לתגובה זו1 0סגור
-
3.כל הכבוד לאל על מפעל מזון כשר למהדריןרונית 05/2023/09הגב לתגובה זו2 5תפנימו אל יל בבעלות יהודי חרדי וכך זה בעזרת הדם ישאר וכןל אוכלי הטרפות והנבלות מוזמנים לטוס עם חברות הגוייםסגור
-
2.על הפרצוף שלכםתומר 05/2023/09הגב לתגובה זו0 20 כבוד למשקיעיםסגור
-
1.פשוט בזבוז לא נטוס באלעל עד שיורידו את הזבל (ל"ת)יאיר פריש 05/2023/09הגב לתגובה זו0 3סגור